Predsednica Vlade Brnabić u poseti Pčinjskom okrugu – Posetila i Bujanovac

Foto: Pčinjski017

Bujanovac 24.jul – Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić boravi u dvodnevnoj poseti Pčinjskom okrugu. Nakon Bosilegrada, Vladičinog Hana i Surdulice premijerka je boravila i u Bujanovcu .

Ispred stranke Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, veliki broj simpatizera SNS-a , članova i građana dočekao je premijerku Brnabić, zajedno sa  državnim sekretarom Draganom Stevanovićem, načelnikom Pčinjskog upravnog okruga Srećkom Pejkovićem, narodnim poslanikom Nenadom Mitrovićem i gradonačelnikom Vranja dr Slobodanom Milenkovićem .

Narodni poslanik i šef OO SNS-a u Bujanovcu Nenad Mitrović je za portal Pčinjski 017 rekao da je premijerka danas razgovarala sa velikim brojem građana.

-Građani koji žive na teritoriji opštine Bujanovac danas su izneli brojne probleme potpredsednici Vlade. Kao gorući problem je odnos lokalne vlasti sa Srbima koji žive na teritoriji opštine Bujanovac od formiranja svealbanske većine. Razgovarano je o opštim problemima kao što su vodosnabdevanje, deponije i svakodnevnice sa kojima se naši sugrađani susreću –  rekao je Mitrović.

U prostorijama stranke premijerka Brnabić je govorila o predstojećim stranačkim aktivnostima.

-Razgovarali smo o predstojećim stranačkim aktivnostima i pripremu za Skupštinu stranke koja će biti održana oktobra u Beogradu – istakao je šef naprednjaka.

Mitrović je ispred Opštinskog odbora premijerki poklonio monografiju Prohora Pčinjskog i informator o Bujanovačkoj Banji.

-Smatrali smo to značajnim jer smo pre mesec dana proslavili jubilej 950 godina postojanja manastira Prohora Pčinjskog, na kome je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vućić ujedno i pokrovitelj jubileja. Poklonili smo i informator Bujanovačke Banje.

Premijerka će svoju posetu Pčinjskom okrugu nastaviti sutra obilaskom Vranjske Banje i pripremnih radova za izgradnju hotela . Nakon toga obići će fabriku za prečišćavanje otpadnih voda u selu Ćukovac, zajedno sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović. Predsednica Vlade će posetiti i Zdravstveni centar Vranje i prisustvovaće  potpisivanju ugovora između Ministarstva za zaštitu životne sredine i Grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja, u  maloj sali Skupštine grada.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *