PROFILNA SLIKA na društvenim mrežama mnogo govori o ličnosti, sad svi mogu da vas PROVALE!Slika profila na Fejsbuku je iskazivanje ličnog stava – ona želi dobrodošlicu kolegama, onima koji vas vole, ne vole, bivši, budući… Evo šta možete da otkrijete o osobi na osnovu fotografije.

PORTRET- jasna fotografija osobe koja pokazuje celo lice

Vi ste zrela odrasla osoba koja je zadovoljna svojim izgledom. U osnovi ste prilično dosadni. Ako je reč o autorskoj fotografiji znači da ste narcis i karijerista. Ako je reč o autoportretu, malo ste dosadni. Ako ste stavili fotografiju u kupaćem kostimu, verovatno izgledate seksi, ali ste nesigurni.

FOTO: PROFIMEDIA

DALEKO – toliko ste udaljeni od objektiva da se ne vidi nijedan detalj lica ili figure

Cenite svoju privatnost i ne želite da bilo koja znatiželjna osoba zna kako izgledate. Verovatno ste stidljivi i rezervisani prema drugima sve dok ih ne upoznate bolje. Možda jednostavno ne želite da drugi vide vaše nedostatke.

JAKO KRUPAN KADAR – blizu objektiva pa se vidi samo deo lica ili figure

Želite da ljudi misle da ne želite da vas prepoznaju, ali zapravo tako se maskirate u svoju pseudo-umetnost.

FOTO: PROFIMEDIA

DETINJSTVO – fotografija kada ste bili dete

Tip ste osobe koja misli da je sve u prošlosti bilo bolje nego sada. Slušate istu muziku, nosite sličnu odeću i volite iste stvari kao kad ste bili u gimnaziji ili na fakultetu. Verovatno se nikada nećete promeniti. Niste puno postigli i bili ste simpatičniji kao dete.

KUĆNI LJUBIMAC – slika obično bez vlasnika

Ako je u pitanju mačka – vi ste žena bez muškarca, pas: vi ste gej bez partnera. Ako okačite zmiju, vi ste tinejdžer koji sluša „death metal“.

SLIKA DETETA – samo dete

Jedina stvar koju ste postigli je dete. Bili ste nekad zabavni, imali ste puno prijatelja i bogat društveni život, a sada pričate o pelenama, kašicama.

FOTO: PROFIMEDIA

SLIKA VENČANJA – mlada, mladoženja, venčanica

Želite da svi znaju da ste napokon odrasli. Uozbilji ste se, više ne ludujete, brak vas u potpunosti određuje i nemate više prijatelja. Verovatno ste previše potrošili na svadbu, a svekrva vas ne voli.

POP KULTURA – slika fiktivnog lika, filmski plakat, slavna osoba

Nemate svoju ličnost. Definišete sebe i ostale prema načinu zabave, bez obzira da li reč o televiziji, muzici, knjigama.

FOTO: PROFIMEDIA

Kurir.rs/Atma.hr, Foto: Profimedia

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *