Asfaltiraju se ulice Koče Racina i 4. juli


Tokom proteklih dana gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković zajedno sa svojim saradnicima obišao je MZ Dva bresta u kojoj se trenutno asfaltiraju Koče Racina i 4. Juli.

Tom prilikom gradonačelnik Milenković je govorio o vrednosti radova i najavio sređivanje kanalizacione i vodovodne mreže i rekonstrukciju ulica Filipa Filipovića i Janka Veselinovića.

„Nastavljamo sa realizacijom Komunalnog programa, asfaltirajući ulice podjednako u svim delovima grada. Vrednosti radova u ove dve ulice iznosi 10.5 miliona dinara sa PDV, a ukupna dužina je 560 metara. Radi se o veoma frekventnim ulicama. Najaviću i obnovu kanalizacione i vodovodne mreže i rekonstrukciju ulica Filipa Filipovića i Janka Veselinovića, u okviru projekta Čista Srbija, uz učešće Grada. Do sada smo preko Komunalnog programa u gradskim mesnim zajednicama izdvojili blizu 50 miliona dinara. Međutim, u budžetu za 2022. godinu za Komunalni program predvideli smo 550 miliona dinara u širem smislu, a samo za uređenje ulica 230 miliona dinara“, rekao je gradonačelnik.

Izvor i foto: Fb profil Službe za odnose sa javnošću

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *