Raspisan Javni poziv za dodelu nagradu uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja


Gradsko veće grada Vranja raspisalo je Javni poziv za dodelu nagradu uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja. Za školsku 2023/2024.godinu biće dodeljene finansijske nagrade studentima na prvom stepenu studija (studentima od 3-6. godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija) i studentima na drugom stepenu studija (master akademske studije).

Opšti uslovi za ostvarivanje prava na finansijsku nagradu su:

-da su redovni studenti visokoškolske ustanove čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, i da se finansiraju iz budžeta;

  • da su redovni studenti od 3-6. godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija, ili studenti master studija;
  • da su prvi put upisali odgovarajuću godinu studija i da nisu izgubili, odnosno obnovili, nijednu godinu studija;

-da je prosečna ocena tokom dosadašnjih studija najmanje 9,25 za prvu kategoriju nagrade, odnosno 9,51 za drugu kategoriju nagrade;

-da imaju prebivalište na teritoriji grada Vranja;

-da imaju najviše 26 godina starosti.

Pravo na finansijsku nagradu nemaju zaposleni studenti master studija.

Postupak za dodelu nagrada sprovodi Komisija za prijem, pregled i sastavljanje rang liste prispelih prijava učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima.

Prijava na konkurs sa potrebnom dokumentacijom podnosi se Odeljenju za društvenu delatnost – Odseku za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje sa naznakom – za Komisiju za prijem, pregled i sastavljanje rang liste prispelih prijava učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima, preko pisarnice Gradske uprave grada Vranja.

Rok za prijavljivanje na konkurs je 15 dana, od dana objavljivanja konkursa na zvaničnom sajtu grada Vranja, zaključno sa 13.11.2023. godine.

Informacije i prijava na konkurs mogu se dobiti na šalteru broj 1, Gradske uprave grada Vranja i na telefon broj : 017/421-627 .

Prijava na konkurs može se preuzeti i sa zvanične internet stranice Grada Vranja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *