Raspisan Konkurs za dodelu nagrade ,,Sveti Sava”

Odluku o raspisivanju Konkursa za dodelu nagrade “Sveti Sava” za 2022. godinu doneo je Organizacioni odbor manifestacije „Svetosavska nedelja 2023“. Učesnici i dobitnici nagrade mogu biti obrazovno-vaspitne ustanove, pojedinci koji se bave obrazovno-vaspitnim radom u školi i Predškolskoj ustanovi, kao i učenici osnovnih i srednjih škola i studenti, pod uslovima propisanim Odlukom o dodeljivanju nagrade ,,Sveti Sava’’.

Za ovu nagradu pravo predlaganja kandidata imaju sva pravna i fizička lica. Može se predložiti samo po jedna ustanova, pojedinac, učenik ili student. Predlozi se dostavljaju u pisanoj formi sa svim potrebnim dokazima (fotokopije dokumenata) i sa potpunim obrazloženjem, kako bi Komisija imala što potpuniju sliku potrebnih elemenata za ocenjivanje predloženih kandidata.

Predlagači dostavljaju dokumentaciju Komisiji za utvrđivanje predloga za dodelu nagrade ,,Sveti Sava”, Odeljenju za društvene delatnosti – Odseku za obrazovanje, kulturu, omladinu, sport i informisanje grada Vranja, na adresu ul. Heroja sa Košara bb.

Rok za dostavu predloga je do 15. januara 2023. godine.

Potrebnu konkursnu dokumentaciju možete preuzeti na sledećem linku:

http://www.vranje.org.rs/vest.php?id=20425&oblast=vesti

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *