Ribama bi prijala promena, Strelac bi trebalo da bude organizovanijiOvan

Želite da izbegnete neka zaduženja ili nešto što ste nekome obećali jer se osećate iscrpljeno.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, partner može biti u minus fazi. POSAO:
Napravite dobar plan samo sa onim poslovima koji zavise isključivo od vas. ZDRAVLJE: Moguće su alergije.

Bik

Sada teško pravite promene koje ste ranije već isplanirali i to vas čini razdražljivim i ne baš tako dobrim društvom.

LJUBAV: Partner će vas izbegavati. Razmislite o tome, gde grešite. POSAO: Nerviraće vas drugi ljudi, oni od kojih zavisi razvoj situacije. ZDRAVLJE: Budite oprezniji u saobraćaju.

Blizanci

Stalno ste na granici nezadovoljstva zbog raznih stvari koje iskrsavaju pred vas, a to vam može doneti lošu komunikaciju sa ljudima.

LJUBAV: Često osećate kao da ste kilometrima daleko od voljene osobe. POSAO: Teško ostvarujete komunikaciju. ZDRAVLJE: Budite malo odgovorniji prema svom zdravlju.

Rak

Novac dođe i ode, ne opterćujte ni sebe ni bližnje mračnim temama i pričama jer za to nema nikakve potrebe.

LJUBAV: Partneru pokazujete nasmejano lice, a u dubini ništa nije onako kako želite. Sloboni flertuju i druže se. POSAO: Sve nekako ide sporo ali to ne bi smelo da vam poremeti započete poslove. ZDRAVLJE: Moguće sitne povrede.

Lav

Možda ćete morati da se dokazujete, odnosno da nekome dokažete da ste dorasli izazovima koji su pred vama.

LJUBAV: Prija vam nečija pažnja, pa čak ako je to samo prijateljski. POSAO: Mogućnost flerta na poslu. Nešto naizgled bezazleno, može se pretvoriti u pravi haos. ZDRAVLJE: Bolovi u kostima.

Devica

Nekome će možda zatrebati vaša pomoć ili samo savet, a vi baš nećete biti u raspoloženi za tako nešto.

LJUBAV: Partner je u nekoj vrsti krize. POSAO: Dajte sve od sebe, a onda sačekajte rezultate. ZDRAVLJE: Morali biste da povedete više računa o tome šta jedete i pijete.

Vaga

Emocije su vam pomešane, komunikacija loša, misli pobrkane…Saberite se i razmislite o tome koliko ste doprineli takvom stanju.

LJUBAV: Krenite da rešavate probleme, jedan po jedan. POSAO :Dan će možda započeti sporo ali ostatak će biti intenzivniji. ZDRAVLJE: Nervoza.

Škorpija

Kao da nailazite na zid šta god da krenete da uradite. Ne pravite paniku, sve je to prolazno.

LJUBAV: Skloni ste konfliktima danas. Ipak partnera zaobiđite u širokom luku. POSAO: Potreban vam je posticaj. ZDRAVLJE: Psihički niste najbolje. Pokušajte da se opuštate.

Strelac

Jako je bitno da ste organizovani danas, a svakako će biti nepredviđenih stvari. Lako ćete se izboriti sa svime što nailazi.

LJUBAV: Bićete uhvaćeni u laži. Dobro razmislite danas šta radite. POSAO: Moći ćete da postignete mnogo toga. ZDRAVLJE: Stabilno.

Jarac

Moguće je da se nalazite u situaciji koja od vas zahteva promene nekih navika. Na vam je da presečete, odlučite…

LJUBAV: Previše ste raširili neku priču, pa postoji mogućnost da ste skočili sami sebi u stomak. POSAO: Radite ono što najviše volite i najbolje umete da radite. ZDRAVLJE: Stabilno.

Vodolija

Potrebno vam je malo vremena da ga provedete sami sa sobom. Ne zvrckajte prijatelje telefonom i ne žalite se. Možete zažaliti zbog nekih iznešenih stvari.

LJUBAV: Zbog nečega se neprijatno osećate. Razmislite o svojoj vezi i o tome da budete iskreniji prema partneru. POSAO: Budite pažljivi na poslu. ZDRAVLJE: Uglavnom dobro.

Ribe

Želite da načinite nove korake i uradite nešto dobro za sebe i svoju porodicu. Dvoumite se odakle da počnete, a rešenje je na dohvat ruke.

LJUBAV: Nemojte se „braniti“ ćutanjem. razgovor je i lek i rešenje. POSAO:
Niste sigurni šta želite. Promena bi vam prijala ali postoji doza straha. ZDRAVLJE: Više odmarajte.

Svetplus.com

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *