Rok za prijavu za sufinansiranje mera energetske efikasnosti ističe za dva dana

Javni poziv za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stanovima na teritoriji grada Vranja raspisalo je Gradsko veće.

Za konkurisanje na ovom pozivu postoje određeni uslovi, obavezna dokumentacija, rok i mesto dostavljanja prijava, kriterijumi na osnovu kojih se vrši izbor projekata, ocenjivanje, i na kraju utvrđivanje liste i izbor korisnika, obaveštava sajt grada Vranja.

Trenutno postoje tri mere koje će se sufinansirati a građani mogu da se opredele samo za jednu.

Prva mera je zamena spoljnih prozora i vrata, za nju će Grad Vranje i resorno ministarstvo opredeliti tri miliona dinara, a maksimalno učešće po prijavi je 80 000 dinara sa PDV-om, odnosno do 50% ukupne vrednosti radova.

Druga mera je za nabavku i instalaciju kotlova/peći na biomasu. Tu će biti izdvojeno 1 500 000 dinara, a po projektu Grad Vranje i Ministarstvo rudarstva i energetike najviše će izdvojiti do 85 000 dinara sa PDV-om.

I treća mera, nabavka i instalacija solarnih kolektora, za koju će biti izdvojeno 399 600 dinara.

Da ponovimo još jednom, svi zainteresovani građani mogu konkurisati isključivo za samo jednu meru, a rok za podnošenje prijava je četvrtak, 16. septembar 2021. godine.

Više informacija o potrebnim dokumentima možete pronaći ne sledećem linku:

http://www.vranje.org.rs/ogradu.php?id=0&oblast=ensanacija

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *