SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Podrška OO SNS Bujanovac predsedniku Aleksandru VučićuBUJANOVAC, 9. jul 2020. – Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Bujanovcu izdao je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

,,Sinoć smo u Beogradu bili svedoci najbrutalnijeg političkog nasilja u poslednjih nekoliko godina. OO SNS Bujanovac pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i najoštrije osuđuje jučerašnje nasilje i vandalizam u celoj Srbiji. Nasilje neće proći. Puna podrška predsedniku Vučiću na predstojećim razgovorima u Parizu i Briselu u borbi za Kosovo i Metohiju i Srbiju.

Protekla dva dana svedoci smo da huligani sa kriminalnim dosijeima pokušavaju da pogaze izbornu volju građana Srbije. Srbijom neće vladati kriminalci i ljudi koji nemaju podršku građana.

Na proteklim izborima Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića, podržalo je skoro dva miliona građana.

Tajkuni, koji nisu smeli da čuju ocenu građana i izađu na izbore, sada bi preko noći, nasilnim putem da dođu do vlasti uz pomoć svojih narko kartela i navijačkih grupa.

To ne smemo dozvoliti, Srbija to ne sme i neće dozvoliti. Mi nastavljamo da radimo i gradimo bolje puteve, tehnološke parkove, škole, vrtiće… za svu našu decu, snažno podržavajući politiku mira i stabilnosti koju sprovode Vlada Srbije i predsednik Aleksandar Vučić i apelujemo na državne organe da u skladu sa zakonom zaštite izbornu volju građana Srbije.


Predaja nikada nije bila opcija!


Živela normalna i pristojna Srbija!”

Predsednik Opštinskog odbora Nenad MitrovićRSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *