Narodni poslanik Nenad Mitrović: Podrška PREDSEDNIKU REPUBLIKE SRBIJE ALEKSANDRU VUČIĆU i njegovoj porodiciBUJANOVAC, 25. jul 2019.  (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Narodni poslanik Nenad Mitrović pruža punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i oštro osuđuje ponašanje pristalica Saveza za Srbiju, kao i njihove pretnje smrću koje su upućene danas njegovoj deci i porodici.

– Ludilo pristalica Saveza za Srbiju prevazilazi svaku meru pristojnog ponašanja i demokratske načine da pobede na izborima. Pošto je za njih pobeda na predstojećim izborima u Srbiji misaona imenica, odlučili su da se bave nečim što se do sada u civilizovanom svetu ne pamti – ističe Mitrović.

Narodni poslanik Nenad Mitrović naglašava da su oni danas na najgnusniji način poželeli smrt deci predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Oštro osuđuje ovakvo ponašanje i pretnje smrću koje su upućene danas deci predsednika Republike Srbije i poziva državne organe da reaguju na ovakve pretnje.

– Kako da se osećaju obični građani, kada kriminalci na jedan bezobziran, gnusan i krajnje neljudski način prete porodici predsednika Srbije. Ovim hoću da pružim punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici – rekao je Mitrović.Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL  i OO SNS Bujanovac 
Piše: Nenad Tasić
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *