Saša Arsić i njegov stranački šef Miroslav Aleksić izgubili sudske sporove

Foto: FB profil Saša Arsić

BUJANOVAC, 16. mart 2021. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Koordinator Narodne stranke za Pčinjski okrug Saša Arsić, izgubio je sudski spor koji je vodio po privatnoj krivičnoj tužbi protiv Narodnog poslanika i predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bujanovcu Nenada Mitrovića i sudskom presudom se obavezuje da isplati troškove krivičnog spora. Takođe sudski spor je izgubio i njegov stranački šef Miroslav Aleksić, prvi potpredsednik Narodne stranke, protiv Andreja Vučića u slučaju ,,Jovanjica”.

Sud je utvrdio da je Saša Arsić izgubio sudski spor protiv Nenada Mitrovića, protiv koga je podneo privatnu krivičnu tužbu i time hteo da naruši ugled, dostojanstvo i dosadašnji uspešan rad Nenada Mitrovića i Srpske napredne stranke. S obzirom da je sudski spor izgubio i njegov stranački šef Miroslav Aleksić, očigledno je da je namera bila ista, da se uruši ugled Predsednika Aleksandra Vučića i stranke na čijem je on čelu.

Foto: FB profil Nenad Mitrović 

Postavlja se pitanje hoće li posle svega Saša Arsić snositi disciplinsku odgovornost zato što se sa oružjem u ruci, sa puškomitraljezom slikao na svom radnom mestu u dvorištu bujanovačkog Doma zdravlja, ispred prostorija Hitne pomoći u vreme kada je bio glavni medicinski tehničar te službe?

Nameće se i pitanje da li će posle svega uputiti izvinjenje svim građanima bez obzira na versku, nacionalnu i političku pripadnost, koji se osećaju neprijatno zbog objavljivanja njegove fotografije, koja je uznemirila mnoge od njih?

Saša Arsić sa puškomitraljezom, foto: FB profil Nenad Mitrović

Foto: FB profil Nenad Mitrović 

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *