„SAŠA BIMBA – Rakovac 2019“ – četvrto futsal veče


Pčinjski okrug, Bujanovac, Rakovac, 5. jul 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Iako još uvek, doduše, neki teoretski, imaju šansu da se u preostalim utakmicama „na mišiće“ probiju u četvrtfinale, manje – više se, sada, posle četvrte večeri naziru ekipe koje bi mogle da se nađu u samoj završnici ovogodišnjeg memorijalnog turnira „BIMBA – RAKOVAC 2019“. Pre svih, ,,T.R. MILOŠ ZAJKO & EKO STIL DOO“ (Lopardince) i ,,Durča King“. Izdvojile su se ove ekipe svojim dosadašnim igrama i nametnule kao favoriti i za osvajanje turnira. No, ne treba otpisati momke iz iz drugih ekipa, jer imaju manje odigranih utakmica. Svi mogu do trona, bar još njih desetak. Već večerašnji susreti mogu doneti iznenađujuće rezultate, kakvih je sinoć bilo.

Na prve dve utakmice četvrtog dana turnira nije bilo rezultatske neizvesnosti. ,,Limarija Nisić“ bila je ubedljiva protiv ,,Pantera“ 10:2, dok je ,,Arsić Pek“ više nego lako izašao na kraj sa nedoraslim ,,Srcikima“ 8:2.

U trećem meču,izmedju ekipa ,,T.R. Bisa Plastika“ (Rakovac) i ,,T.R. MILOŠ ZAJKO & EKO STIL DOO“ (Lopardince), u prvo delu viđena je dobra utakmica sa puno šansi na obe strane. U nastavku, usled nekoliko kikseva golmana domaće ekipe, Lopardičani su stekli nedostižnu prednost i na kraju zasluženo slavili rezultatom 5:2.

,,Mi to tako“ (Plavi kamen)

I četvrta utakmica obilovala je golovima i lepim potezima. Jedan od favorita turnira, ,,Mi to tako“, bio je bolji od ,,Vihora“ (Žbevac) 8:4.

,,Vihor“ (Žbevac)

Najveći preokret do sada viđen je današnjem 5. meču. Vranski ,,Evotek“ je na poluvremenu vodio protiv ,,Durče Kinga“ (Bujanovac) sa 3:0 i činilo se da je utakmica resena. Međutim momci iz Bujanovca su u drugom poluvremenu zaigrali neuporedivo bolje i na kraju slavili sa 6:4.

Tabele i rezultati posle četvrtog dana:Raspored narednih mečeva:


,,COFE no1 CALE“

,,DURČA KING“

Foto: PČINJSKI 017 – PORTALwww.pcinjski017portal.rs  i OO „SAŠA BIMBA – RAKOVAC 2019“

Piše: Nenad Tasić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *