„SAŠA BIMBA – Rakovac 2019“ – PETO veče turniraPčinjski okrug, Bujanovac, Rakovac, 6. jul 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL)  Rezultati sinoć odigranih utakmica potvrdili su da imaju najveće šanse za učešće u četvrtfinalu ekipe ,,AUTO ŠKOLA SMER“, ,,KOCE ZAUVEK“, ,,BIMBA“ (Rakovac) i ,,T.R. MILOŠ ZAJKO & EKO STIL DOO“ (Lopardince). Koja će tačno od ovih i drugih ekipa uspeti da to obezbedi videće se posle narednih utakmica raspleta.

U premijernom meču 5. dana videli smo pravu goleadu i rekord po broju datih golova. ,,Plastičari“ (Bisa Plastika) kao da su jedva čekali da iskale bes na nekome zbog sinoćnjeg poraza. Ceh su platili simpaticni ,,Srciki“. Ni krivi ni dužni rezultatom 13:2.

,,Junaci sa Košara“ iako su se junački držali, ipak su kapitulirali pred moćnijom ekipom. ,,Koce zauvek“ (Vranje) je slavio 3:1.

,,Junaci sa Košara“

Domaca ekipa ,,Bimba Rakovac“ nastavlja da melje u istom ritmu i sigurnim koracima grabi ka četvrtfinalu. Pregažena je i ,,Karabuna“ sa 5:1.

,,Auto škola SMER“ se izgleda preusmerila u pravu traku koja vodi u drugi krug. Druga pobeda u grupi nad ekipom ,,Jova Kica“ (Vrtogoš) od 5:2.

Danas je jedini slobodan dan na turniru.

,,Evotek“

U poslednjem meču pravi „Vranjski derbi“ i prava borba. Za nijansu je ,,Evotek“ bio bolji od ,,Mi to tako“ i slavio sa 3:2.Tabele i rezultati posle petog dana:


Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL  i OO „SAŠA BIMBA – RAKOVAC 2019“

Piše: Nenad Tasić

,,Panteri“

,,Bimba Rakovac“ 

,,Karabuna“ (Lopardince) 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *