Sastavljen Predlog rang liste za dodelu nagrada uspešnim studentima sa teritorije Grada Vranja

Na Javnom pozivu za dodelu nagrada najuspešnijim studentima na teritoriji Grada Vranja, koji je bio objavljen pre mesec dana od strane Gradskog veća, sve prispele prijave su pregledane od strane komisije.

Komisija koja je imenovana od strane Gradskog veća Grada Vranja, za prijem, pregled i sastavljanje rang liste prispelih prijava učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima, sačinila je Predlog rang liste za dodelu nagrada uspešnim studentima sa teritorije Grada Vranja.

Na osnovu Odluke o utvrđivanju nominalnog iznosa nagrada za uspešne studente na teritoriji grada Vranja, studenti iz Prve kategorije dobijaće nagradu u iznosu od 20 000 dinara, dok studenti Druge kategorije iznos od 30 000 dinara.

Svi oni koji su nezadovoljni predloženom rang listom za dodelu nagrada uspešnim studentima sa teritorije grada Vranja, mogu uložiti prigovor u pisanoj formi Gradskom veću grada Vranja, u roku od 8 dana od dana objavljivanja Predloga rang liste na zvaničnom sajtu grada Vranja, stoji na njemu.

Prigovor iz stava 1. ovog člana podnosi se lično preko pisarnice Gradske uprave grada Vranja ili poštom na adresu: Ulica kralja Milana, broj: 1, Gradsko veće grada Vranja, u zatvorenoj koverti sa naznakom „Prigovor na Predlog rang liste za dodelu nagrada uspešnim studentima sa teritorije grada Vranja.“

Nakon odlučivanja po prigovorima, odnosno nakon isteka roka za podnošenje prigovora ukoliko nisu podneti, Komisija utvrđuje predlog konačne rang liste i dostavlja Gradskom veću grada Vranja na dalji postupak i usvajanje.

Predlog rang liste možete pogledati na sledećem linku —-> http://vranje.rs/vest.php?id=18788&oblast=vesti

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *