Sednica Skupštine grada Vranja u četvrtak

U četvrtak 29. aprila biće održana jedanaesta sednica Skupštine grada, na kojoj će odbornici između ostalog razmatrati Izveštaje o radu javnih ustanova za 2020. godinu.

Na dnevnom redu je i Izveštaj o radu Apoteke Vranje za 2020. godinu, Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o boravišnoj taksi, kao i Predlog odluke o dopunama odluke o naknadama za korišćenje javnih površina. Takođe, odbornici će razmatrati i Predlog odluke o dopuni odluke o tehničkom regulisanju saobraćaja na teritoriji grada Vranja, Predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije saobraćajnice koja povezuje ulicu Maričku sa Regionalnim centrom za upravljanje otpadom ,,Metris” Vranje, kao i Predlog odluke o pokretanju postupka pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu grada Vranja neposrednom pogodbom.

Biće razmatrani i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o materijalnoj podršci porodicama sa decom na teritoriji grada Vranja, kao i Informacije o stanju kriminala, javnog reda i mira i bezbednosti saobraćaja na  području grada Vranja za 2020. godinu. Odbornici će se izjasniti i o Predlogu rešenja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka otuđenja pokretnih stvari iz javne svojine grada Vranja, kao i o predlozima Rešenja o imenovanju i prestanku mandata članovima upravnih i nadzornih odbora pojedinih javnih ustanova i preduzeća i školskih odbora. Sednica će biti održana u sali Pozorišta ,,Bora Stanković” sa početkom u 9 sati.

Projekat podržao grad Vranje. Stavovi izneti u podržano medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *