Seoske igre 2019Pčinjski okrug, Vranje, 17. septembar 2019. (PČINJSKI 017 – PORTALSportski savez grada Vranja organizovaće „Seoske igre“ koje će se održati u nedelju, 29. septembra na Aleksandrovačkom jezeru a pravo na prijavu imaju ekipe seoskih mesnih zajednica sa teritorije vranjske opštine.

Ekipe će se takmičiti u sledećim disciplinama: skok u dalj, nošenje kofe sa vodom, nadvlačenje konopca, bacanje kamena s ramena kao i nošenje partnera na leđima.

Bivoda Bujanovac


Kako navodi Bratislav Antić, predsednik Sportskog saveza grada Vranja, svaka prijavljena ekipa mora biti sastavljena od po 6 takmičara sa dve zamene, a dozvoljeno je i da jedna mesna zajednica ima više prijavljenih ekipa. „Seoske igre“ zvanično će početi od 10h a obezbeđene su i vredne nagrade za tri najbolje plasirane ekipe, pa tako za osvojeno treće mesto sledi nagrada od 10.000, za drugo 20.000 i za osvojeno prvo mesto nagrada u iznosu od 30.000 dinara.

Prijave za takmičenje ekipe mogu dostaviti predsedniku mesne zajednice Rataje, Goranu Jovanoviću, i to najkasnije do 20. septembra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *