Šest jasnih znakova da vas partner ne ceni i vreme je za kraj

Svaki odnos ima svoje uspone i padove, u različitim fazama jedan partner može biti dominantniji ili „stub“ koji održava odnos stabilnim.


U zdravom odnosu, treba da možete da se oslanjate jedni na druge, da verujete jedno drugom i da se podržite u svojim snovima, ličnosti i zajednici.

Ako neko vreme osećate da niste ravnopravan partner u vašoj vezi, proverite da li vaš partner pokazuje neke od znakova da vas ne ceni dovoljno. Takva osoba teško da će se promeniti i uvek će vas gledati „sa visine“, što znači da ne možete očekivati jednakost u odnosu.

SPONZOR OBJAVE

Veterinarska Stanica Bujanovac

Nema vremena za vas

Za sve ostale, može naći vremena, a planove sa vama odkazuje bez treptanja oka. Ili ih uopšte ne zakazuje, jer ne pokazuje interesovanje za bilo šta zajedno sa vama.

Ne pokazuje zahvalnost

Želite da ugodite partneru, pokušate da ispunite svaku njegovu želju (i kapric!), brinete o tome, a on ne zna da kaže (ni da pokaže) zahvalnost za „kraljevski tretman“.

Ne pita vas za savet

Prilikom donošenja odluka on to čini sam i nikada se ne konsultuje sa vama, čak i kada se te odluke odnose na vas i vašu vezu. To znači da je vaše mišljenje irelevantno za njegov rad i da nema šta da kažete o zajedničkim stvarima.

Pravi planove bez vas

Ovo se nadovezuje na prethodnu – samo vas obaveštava da će uraditi nešto samostalno ili da treba da idete sa njim, a da li vi želite ili možete, nije važno. Čak i ljuti ako mu kažete da ne možete – u njegovom svetu ste njemu uvek na raspolaganju. Vi ste „ukras“ kojim se ne može pohvaliti, a ne partner s kojim je ponosan.

Mrzovoljan je

Potpuno vam je prepustio vaše domaće obaveze i nikada mu nije palo na pamet da vas pita da li vam treba pomoć ili da preuzme neku obavezu. Uvek pronalazi greške i mane o tome kako je nešto urađeno i prebacuje ih na vas.

Misli da vam je sa njim „upala sekira u med“

Stalno se hvali svojim kvalitetima i dostignućima i ne propušta priliku da pokaže vama i svima oko sebe da biste trebali biti zahvalni što vas je izabrao i da biste trebali biti presrećni što ste s njim. Verujte mi, ima mnogo boljih partnera i vi zaslužujete jednog od njih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *