SNS Vranje: Podrška DRŽAVNOM VRHU jer brine za jug Srbije

Gradski odbor SNS u Vranju uvek je spreman da podrži legalnu vlast i predsednika Aleksandra Vučića i zahvalio svim članovima i simpatizerima na podršci koju su uputili tokom poslednja dva dana nakon ulaska nekih opozicionih simpatizera u zgradu RTS-a, rečeno je na konferenciji za štampu ove stranke.


Prisutnost države u Vranju i na jugu Srbije je itekako vidljiva zahvaljujući brojnim kapitalnim projektima koju su realizovani ili su u pripremi, tako da je od dolaska SNS-a na vlast situacija znatno bolja nego pre, čulo se na konferenciji za štampu 

Činjenica je da se u Vranju i u okrugu realizuju brojni projekti, a ove godine nas, po obećanju predsednika Aleksandra Vučića, očekuje dolazak još jednog velikog investitora, rekao je predsednik vranjskih naprednjaka i narodni poslanik, Slaviša Bulatović.

Izgleda da to nekome ne odgovara i pokušava na sve načine da Srbiju prikaže kao zemlju u kojoj se ruši ustavni poredak i sve ono što je urađeno u proteklih pet ili šest godina, tako da potencijalne investitore odvrati zbog slika viđenih tokom vikenda u Beogradu.

Ono što predsednik Vučić trenutno radi nema alternativu, svidelo se to nekom ili ne, tako da ako neko želi da Srbiji donese brži napredak, razvoj i stabilnost, mora da bude mnogo bolji od njega.  

A to ne može da učini nasiljem, upadom u zgradu RTS-a sa fantomkama, noseći u rukama motornu testeru – rekao je Bulatović i izrazio uverenje da pristojna Srbija to osuđuje.  

Promene ne može da donese siledžija i fašista Boško Obradović ili Dragan Đilas koji je od svih nas opljačkao 500 miliona, a danas je u problemu jer ne može da prodaje sekunde na RTS-u – istakao je poslanik.

Potpredsednik SNS-a u Vranju i gradonačelnik Slobodan Milenković, govorio je o projektima koji se u Vranju i okolini realizuju ili su već završeni uz podršku Republike Srbije.  

– Po mojoj računici, vrednost realizovanih i projekata čija je realizacija u toku je oko 30 miliona evra, među kojima je jedan od najznačajnijih je izgradnja kolektora i fabrike za prečišćenje otpadnih voda u iznosu od 14,2 miliona evra.

Možda već do kraja leta će biti potpisan ugovor sa Kancelarijom za upravljanjem javnim ulaganjima za rekonstrukciju starog dela bolnice u vrednosti od 6,2 miliona evra – rekao je Milenković.  

On je podsetio i na završetak izgradnje Hirurškog bloka, izgradnju Obilaznice u Industrijskoj zoni koja je pri kraju, izgradnju stanova za pripadnike snaga bezbednosti, kao i na projekat za rekonstrukciju ulice Bore Stankovića u Vranju i izgradnju Regionalnog centra za vanredne situacije i druge.  

Potpredsednik vranjskih naprednjaka i direktor Elektrodistribucije Vranje Goran Nikolić je, ilustrujući prisustvo države na jugu Srbije preko republičkih institucija, istakao i završetak auto-puta Koridora 10.   – Država finansira i brojne projekte koji su preduslov za otvaranje auto-puta, kao što je izgradnja trafo stanice u Mominom kamenu sa svom pratećom infrastrukturom, vrednom 500 miliona dinara.  

Za građane Vladičinog Hana je to važno jer se time obezbeđuje poboljšano snabdevanje električnom energijom – rekao je Nikolić.

Vest preuzeta sa sajt: OK Radio.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *