Šta horoskopske znake očekuje u martu?OVAN

Posao – Mars ulazi u Blizance, što znači da je mart mesec odličnih pregovora! Komunikacija sa ljudima iz okruženja će biti pojačana, a najvažnije je da vam stižu dobre vesti. Preko prijatelja ćete čuti za novu poslovnu ponudu koja može da vam bude isplativa. Očekuje vas više kraćih putovanja. Bićete otvoreniji u komunikaciji sa ljudima.

Ljubav – Imaćete veoma zanimljivo poznanstvo ili susret tokom marta. Na mestu zatvorenog tipa imaćete susret sa osobom koja je pomalo tajnovita i misteriozna. Prijaju vam misteriozne osobe koje ne otkrivaju sve o sebi na “prvu loptu”.

Zdravlje – Odlično.

BIK

Posao – Venera u Ribama vam odgovara, pa će vam prijatelji učiniti neku uslugu u vezi sa poslom. Odnosno, lako možete da dobijete posao ili poziciju “preko veze! Ovo je mesec u kojem ćete više zaraditi nego u februaru. Bolji je momenat za sklapanje novog poslovnog partnerstva. Ribe će vam biti dobri saradnici, a Vodolije će vam podmetati “nogu”.

Ljubav – Upoznaćete jednu ambicioznu osobu na poslu. Ukoliko ste u braku, konačno imate priliku da popravite odnos zbog finansija. Ukoliko ste slobodni, jedno prijateljstvo može lako da vam preraste u ljubav.

Zdravlje -Bolje.

BLIZANCI

Posao – Mars ulazi u vaš znak, pa ćete biti od akcije i svaka vaša inicijativa će dobro doći. Konačno ćete uspeti da realizujete nešto na poslu što čekate već mesec dana. Konačno ćete se pokrenuti u svakom pogledu. Mesec mart će biti dinamičan na poslu, a uz to ćete pokazati svoje potencijale u punom sjaju.

Ljubav – Ukoliko ste slobodni, bacićete oko na osobu sa kojom sarađujete na poslu. To bi mogla da bude jedna Riba. Ukoliko ste u braku ili vezi, odnos će biti bolji nego u februaru. Ovo je odlična prilika za zajedničko putovanje.

Zdravlje – Manjak energije.

RAK

Posao – Mars ulazi u Blizance, pa će vaše šanse na poslu biti bolje. Iako će vam sve delovati tajnovito u odnosu sa saradnicima, jedan Blizanac će vas iznenaditi početkom meseca. Mesec mart je odličan za saradnju sa inostranim firmama, ali i za finansije.

Ljubav – Bićete veoma tajnoviti kada su osećanja u pitanju. Imaćete zanimljive susrete sa jednom komunikativnom osobom koja će vas oduševiti svojim pogledom na svet. Ukoliko ste u vezi, idealan je mesec za putovanja. Takođe, imaćete susret sa osobom koja sa puta.

Zdravlje – Bolje.

LAV

Posao – Sunce ulazi u osmo polje, pa je pred vama mesec u kojem ćete moći da profitirate. Odličan je period za sponzorstva i rešavanje nasledstva. Bavite se nekim stvarima na poslu koje nisu rešene iz prošlosti i to vas dodatno opterećuje. Mars ulazi u Blizance, pa ćete osetiti povratak energije koja vam je nedostajala.

Ljubav – Ulazite u bolji period za emocije. Preko interneta i aplikacija za upoznavanje imaćete susret sa osobom koja će vam biti zanimljiva. Jedno što je problem jeste što će to verovatno btii kratkotrajno.

Zdravlje – Bolje.

DEVICA

Posao – Mars ulazi z Blizance, što će vam doneti učestale rasprave na poslu i to oko metoda vašeg rada. Neko će se truditi da omalovažava vaš rad, a imaćete minimun strpljenja. Probajte da ne terate inat iako ćete imati probleme sa nadređenima. Jedna Vodolija će vam ponudu poslovnu saradnju.

Ljubav – U ovom peirodu ste sloni idealizacijama, pa ne želite jasno da sagledate osobe koje volite. Ista stvar je i sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo koje će vam delovati magično, ali će istina biti potpuno drugačija. Čuvajte se zabluda i lažnih obećanja.

Zdravlje – Bolje.

VAGA

Posao – Venera u Ribama donosi vam mesec u kojem ćete biti okupirani poslom. Takođe, od Ribe možete da očekujete novu poslovnu ponudu. Nije isključeno da čete dobiti priliku da radite nešto kreativnije. Promenićete neke navike na poslu i to će biti pravo osveženje za vas. Usvajate bolje radne navike.

Ljubav – Stiže zanimljiv period za ljubav. Iako ćete biti okupirani poslom, flertovaćete sa najmanje dve osobe. Jedan Blizanac i Vodolija će vam zapsati za oko. Imaćete više susreta na mestima javnog tipa. Ukoliko ste u braku, razmišljaćete o proširenju porodice. Moguće poznanstvo sa nekim ko nosi uniformu.

Zdravlje – Odlično.ŠKORPIJA

Posao – Planete rade za vas, pa možete da očekuje uspešan period na poslu. Lako ćete završavati obaveze, a verovatno ćete raditi dva projektka odjednom. Imaćete više kontakata i komuniakcije sa saradnicima. Odličan period ukoliko se bavite marketingom.

Ljubav – Konačno bolji period za ljubav. Jedna osoba će vas obradovati romantičnim gestom. Pred vama je mesec u kojem imate sve šanse da se zaljubite. Odgovaraju vam Ribe. Očekuju vas brojni pozivi za druženja.

Zdravlje – Dobro.

STRELAC

Posao – Sunce i Venera u Ribama donose vam dinamičan period na poslu. Ovo je prilika da napredujete u karijeri. Vaše mišljenje će biti na ceni, ali ćete imati i periode u kojima će neko kritikovati vaš rad. Bićete autoritativni prema kolegama i to će pomalo biti čudno. Imate potrebu da delujete jače u odnosu na druge ljude.

Ljubav – Jedna osoba koja vam se dopada će pokušati da vam naređuje kako da vodite svoj život. To će biti pogrešna taktika i zbog toga ćete olako ulaziti u rasprave. U igri će biti jedan Blizanac, Vodolija, ali i Ribe.

Zdravlje – Više odmarajte.

JARAC

Posao – Merkur ide napred, pa će situacija na poslu biti bolja. Mesec koji je pred vama je odličan za pregovore. Više ćete ćete komunicirati i sada je bolji period za potpisivanje ugovora. Vaša moć ubeđivanja biće velika. Očekujte dobre vesti i pozitivne ishode pregovora. Moguće je više kraćih putovanja. Mars će vam biti dinamičniji nego februar.

Ljubav – Venera u trećem polju donosi vam više dopisivanja. Flertovaćete preko poruka. Iznenadićete se pozivima nekih osoba koje će želeti otvoreno da vam kažu kako se osećaju. Pozitivan mesec za nova poznanstva i to preko aplikacija za upoznavanje.

Zdravlje – Bolje.

VODOLIJA

Posao – Mesec mart je odličan za finansije! Posredstvom Riba možete da zradite dodatni novac. Mars ulazi u Blizance, pa ćete imati znatno više energije i biti raspoloženi za svaku inicijativu. Rešićete neke probelme koji su vas opterećivali, pa ćete biti fokusirani i staloženiji. Polako ali sigurno, menjate svoj život iz korena.

Ljubav – Počeli ste da tražite garancije u ljubavi. To nije tako dobro, jer i sami znate da ih nema. Veoma ste osetljivi i u čudnoj fazi pod uticajem Saturna. Partneru je svakako teško da vas razume. Prolazite kroz ciklus promena koji itekako utiče na vaše rasoloženje.

Zdravlje – Osetljvo.

RIBE

Posao – Došlo je vaših pet minuta! Sunce i Venera obasjavaju vaš znak, pa ste raspoloženi i uspešni u svemu što radite. Na poslu vas očekuje pozitivan preokret, a moguće je i napredovanje. Mars u Blizancima doneće vam povremene sukobe sa autoritetom jer ćete teško tolerisati nametanje drugih šta treba da radite. Bićete ambiciozni i istrajni.

Ljubav – Na emotivnom planu je i dalje nestabilna situacija, iako ste vi u boljoj fazi. Imaćete više od jedne ponuda za novu romansu i ta pažnja će vam prijati. Neko će biti uporan da vas osvoji, pa je moguće neplanirano zaljubljivanje! Bićete mamac za osobe suprotnog pola.

Zdravlje – Bolje.

Izvor: Informer

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *