Retrogradni Uran će u narednom periodu uticati na svaki znak


Uran je krenuo retrgradnim hodom 18. avgusta i nastaviće tako do 18. januara 2022. Sa ovim šestomesečnim tranzitom svi će osetiti potrebu da se pobune i oslobode. Srećom, Mars je od 22. avgusta u trigonu sa Uranom i dodaje neke produktivne tokove i mogućnosti da se otrgnemo od dosade i rutine. Septembar će doneti plodno vreme, stvari će se intenzivirati u oktobru i novembru. Evo šta ovaj tranzit donosi svakom horoskopskom znaku. 

Ovan

Počećete sebe da cenite mnogo više, osvestićete svoju vrednost i shvatiti da je ona daleko iznad materijalnih aspekata vašeg života. Iskusićete nestabilnost u finansijama, kao i promene u odnosima sa bitnim osobama u vašem životu. Na kraju, bićete zadovoljni načinom na koji su vam vaš trud i napor omogućili da rastete i razvijate se. 

Bik 

Dominantna tema za vas je uključivanje samorefleksije i promena načina na koji vidite sebe. Iskoračili ste iz svoje zone komfora, bolje rečeno, izgurani ste iz nje i ako vas je to uznemirilo, sada ćete biti spremniji da prihvatite promene. Tokom retrgoradnog hoda Urana, vaša karijera će postajati sve fokusiranija i videćete kako će se vaši napori isplatiti. 

Blizanci 

Prepoznaćete potrebu da se opustite emocionalno i da se duhovno iscelite. U ovoj godini ste možda započeli rast i razvoj kroz traženje višeg znanja, ili učenje nečeg novog, a šestomesečni tranzit će vas dublje uvesti u teme i količinu znanja koje možete steći.

Rak 

Tokom ovog tranzita radićete na povezivanju sa drugima. Može biti teško kad vaši društveni krugovi i odnosi počnu da se menjaju i potrebno je da izbegnete dramu u koju bi to moglo da vas uvuče. Mogli biste osetiti povećanje odgovornosti, što bi moglo da vam poveća frustraciju, ali biće i dobrih vesti i mogli biste biti nagrađeni od strane nadređenih, ako ostanete dosledni. 

Lav 

Ciljevi u karijeri kao da su nadohvat ruke, ali vi ćete biti puni sumnje i nesigurnosti. Pokušajte da nabrojite sebi sve što ste postigli i fokusirajte se na pozitivnu stranu stvari. Neizvesnost i nesigurnost pojačane su planetarnim uticajem, a za vas je to lekcija iz samopouzdanja i vere u sebe – ne dozvolite da vas sumnja zaustavi. 

Devica 

Za vas je ovo veoma povoljan period – dok se drugi bore sa frustracijama i nesigurnošću, vi ćete biti puni optimizma i planova za budućnost. Retrogradni Uran otvara vaš um za nova iskustva i mogućnosti. Pronaći ćete dodatnu motivaciju da sledite svoje ciljeve. Spremite se za avanturu koja je pred vama. 

Vaga 

Razumevanje sopstvenih potreba i ciljeva postaje fokus vašeg intersovanja i angažovanja u ovom periodu. Iako ste se možda osećali ograničeno, videćete kako vaše samopouzdanje jača i kako se oslobađate sumnji i nesigurnosti. Vaša kreativnost će biti inspirisana, a vi ćete se pobuniti protiv svih sputavajućih okvira i osećanja iz prošlosti. 

Škorpija 

U proteklom periodu je bilo mnogo promena u vašim prijateljstivma i partnerskim odnosima, a sada ćete moći objektivno da sagledate te odnose i da vidite ko je bio ut za vas i na koga možete da se oslonite. Vaši romantični odnosi takođe mogu doživeti transformaciju, jer uviđate dinamičke promene u zajedništvu. Slobodne Škorpije bi mogle osetiti potrebu da ostanu same i istraže svoju nezavisnost. 

Strelac 

Pitanja zdravlja i brige o sebi biće u fokusu tokom ovog retrogradnog perioda. Savršeno vreme da budete produktivniji i odgovorniji u vezi sa svojim rasporedom i da više vodite računa o vremenu koje vam je potrebno za pauzu ili odmor. Uran vas podseća da prezapolsenost dovodi do preopterećenosti i da je odmor i opuštanje od vitalne važnosti. 

Jarac 

Finansijska stabilnost je poljuljana, ali vi ćete biti puni optimizma i rešenosti da napredujete, čak i kad se osećate nestabilno, ili osećate da stvari izmiču vašoj kontroli. Retrogradnost može učiniti da se osećate hrabro pri upoznavanju novih ljudi i da lakše puštate nove osobe u svoj život. Nastavite sa svojim planovima, verujte u sebe i u smisao svega što vam se događa – sve će biti u redu. 

Vodolija 

Umaćete više strpljenja i samodiscipline,i više odgovornosti. Možete iskusiti momente i periode frustracije, ali moći ćete da sagledate sve što je suštnski bitno i da napravite značajne uvide. Pronaći ćete kreativne i delotovrne načine da se nosite sa pritiskom na poslu, da održavate porodičnu ravnotežu i da se nosite sa svim problemima sa kojima se suočavate. 

Ribe 

Tokom ovog tranzita želećete da učite i usavršavate svoje veštine, a mogli biste i da zaronite u filozofske teme. Radićete ono što je vaša strast i istinski vas angažuje i podstiče vašu kreativnost. Osetićete se oslobođeno, kao da su neke blokade u vama popustile i dozvolile vam da ubrzate ka ostvarenju svojih snova i ispunjenju svojih potreba. 

Izvor: wannabemagazin

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *