Stonoteniseri kluba „Mladost“ zabeležili odlične rezultate na „Novogodišnjem GEWO turniru 2021.“ u Novom Sadu


Najmlađi članovi Stonoteniskog kluba ”Mladost” proteklih dana učestvovali su na međunarodnom „Novogodišnjem Gewo turniru 2021.“ u Novom Sadu, koji se održao u velikoj hali Spensa na 24 stola.

Na jednom od najjačih i najvećih turnira u Srbiji poslednjih godina, učešće je uzelo 616 takmičara iz naših susednih zemalja u regionu, uključujući i Srbiju.

Klub „Mladost“ iz Bosilegrada se predstavio u kategoriji kadeta i juniora, dok su ostali članovi nastupali u kategoriji mini kadeta i mlađih kadeta.

Trener STK “Mladost” Nikola Taleski ni ovog puta nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom, jer su deca u oba meča ostvarila po jednu pobedu u grupama i time obezbedila poziciju na tabeli kao prvoplasirani ili drugoplasirani, iz svoje grupe. To je bio siguran put za plasmane na glavnoj tabli i nove upisane bodove na državnoj rang listi.

Najbolji rezultat zabeležio je Nikola Grigorov, koji je u grupi završio na prvom mestu i tako automatski kao prvoplasirani u grupi sebi osigurao učešće u drugo kolo i uspeo da se domogne glavne table među 64 najbolja kadeta u državi, dok je Andonov Stefan bio među 64 najbolja mini kadeta.

Drugog dana odličan nastup su imali Andrej Milanov i Nikola Grigorov, koji su i u staroj kategoriji zabeležili pobede u grupama i tako se plasirali među najboljima.

Izvor i foto: Fb profil Sportski savez opštine Bosilegrad-SSB

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *