Sufinansiranje energetske efikasnosti u Vranju: Krajnji rok za prijave je 16.septembar

Raspisan je javni poziv, od strane Gradskog veća, za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stanovima na teritoriji grada Vranja za 2021. godinu. Ovaj poziv ima definisane uslove prijave odnosno pravo učešća, obavezna dokumentacija, mesto i rok dostavljanja prijava, kriterijumi za izbor projekata, ocenjivanje, utvrđivanje liste i izbor krajnjih korisnika.

Za zamenu stolarije (spoljnih prozora i vrata) Grad Vranje i resorno ministarstvo opredeliće tri miliona dinara, a maksimalno učešće po prijavi je 80 000 dinara sa PDV-om, odnosno do 50% ukupne vrednosti radova. Za nabavku i instalaciju kotlova/peći na biomasu biće izdvojeno 1 500 000 dinara, a po projektu Grad Vranje i Ministarstvo rudarstva i energetike najviše će izdvojiti do 85 000 dinara sa PDV-om. Kada je reč o nabavci i instalaciji solarnih kolektora biće opredeljeno 399 600 dinara, javlja Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Svi zainteresovani građani mogu konkurisati samo za jednu meru, a krajnji rok za podnošenje prijava je 16. septembar 2021. godine.

Pozivi i obrazac —>http://vranje.rs/ogradu.php?id=0&oblast=ensanacija

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *