Svaki horoskopski znak ima svoj srećan dan u nedelji. Koji je Vaš?

Svaki čovek ima dane kada mu sreća sama ide na ruku: dobro raspoloženje ga prati od ranog jutra, svi problemi se rešavaju brzo i lako, a sve što radi, radi uspešno.

Astrolozi trvde da se radi o srećnom danu u nedelji! Svaki znak zodijaka ima svoj srećan dan. Upravo u to vreme treba početi rizične poslove, održavati važne sastanke i rešavati probleme.

Ovan: Dani koji Ovnu donose uspeh su utorak i nedelja. Ovim danima oni lako rešavaju konflikte, počinju poznanstva i realizuju uspešne projekte. Ali je zato bolje da u petak i subotu ne počinju odgovorne poslove. Nisu ovo najsrećniji njihovi dani.

Bik: Srećni dani za Bikove su ponedeljak i petak. Prvi je dobar za karijeru, posao i uspostavljanje poslovnih odnosa. Drugi im donosi sreću u ljubavi. Ovaj dan je bolji od svih drugih za dobar odnos s partnerom i za tople porodične večeri.  Nesrećnim danom se smatra četvrtak.

Blizanci: Srećnicima Blizancima se i ovde posrećilo! Oni su za sebe uzeli  tri srećna dana: sredu, četvrtak i nedelju. Poslednji im najviše odgovara. Nedelja je idealan dan za razmišljanje, za lagane šetnje i samorefleksiju. Tog dana Blizanci iščekuju prosvetljenje, iznenadne genijalne ideje i sudbonosne susrete.

Rak: Srećni dani su im ponedeljak i četvrtak. Ovim danima najlakše uspostavljaju kontakte s ljudima. Ali zato u utorak i subotu treba da budu pažljiviji u svojim iskazima i postupcima.

Lav: Srećan dan za Lavove je nedelja. Primetili su da im tog dana sve ide od ruke, a da ih neprijatnosti zaobilaze. Astrolozi im savetuju da se u subotu uzdrže donošenja važnih odluka. Najbolje je da taj dan provedu u krugu porodice.

Devica: Device vole sredu, a sreda voli njih. Sredom one uspevaju da ostvare svoje planove i da sagrade nove. Ali četvrtkom i petkom neretko donose pogrešne odluke.

Vaga: Srećni dani za Vagu su petak i subota. Do tada obično uspeju da reše sve probleme i ispune svoje nedeljne planove. Ovim danima Vage na čudan način uspevaju da utiču na ljude, ubeđujući ih da prihvate njihovu stranu. Utorak i nedelja su opasni dani za pripadnike ovog znaka.

Škorpija: Utorak je za Škorpione srećan dan u svakom smislu. Utorkom osećaju priliv snage i sreće. Ali im zato astrolozi savetuju da ponedeljkom i petkom budu oprezni.

Strelac: Njihov srećan dan je četvrtak. Sve aktivne radnje, bila to putovanja, važni susreti, donošenje odluka, osuđeni su na uspeh. A sreda ovom znaku može doneti ogorčenost i razočarenje.

Jarac: Srećni dani za Jarčeve su subota i utorak. Ovim danima najbolje realizuju svoje ideje, stvaraju nove, donose ozbiljne odluke. Ali je zato bolje da ponedeljkom i četvrtkom budu u tišini i miru, i da ne žure sa zaključcima i delovanjem.

Vodolija: Sredom i subotom fortuna je blagonaklona prema Vodolijama. Slučajna sreća može iz korena da promeni njihov život na bolje, a spontane odluke često ispadnu dobitne. Nedeljom se Vodolije osećaju slomljeno i rasejano, zato je bolje da ne grade ozbiljne planove tog dana.

Ribe: Ribama se, takođe, posrećilo da imaju tri srećna dana. To su ponedeljak, četvrtak i petak. Ove dane je najbolje posvetiti rešavanju važnih ili interesantnih zadataka. U sredu je Ribama najbolje da se odmore i da malo razmaze sebe, jer im je tada energija veoma slaba, i skloni su razboljevanju i učmalosti.

Nadamo se da će vam ovaj horoskop pomoći da ubuduće pravite manje grešaka i donosite samo dobre odluke.

Izvor: uspešnažena.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *