Takmičarke iz Vranja zablistale u Vrnjačkoj Banji

Foto: Sajt Grada Vranja

Tim iz Vranja koji učestvuje na velikom muzičkom takmičenju ,,Srbija u ritmu Evrope“, uspešno je završio sve tehničke probe. Mlade predstavnice grada nastupiće u devetočlanom sastavu, uz pesmu kojom se Turska 2009. godine nadmetala na Eurosongu.

Vranjanke su svojim vokalno – scenskim umećem ostavile snažan utisak na publiku u Vrnjačkoj Banji, koja je domaćin ovogodišnjeg takmičenja. Pohvale Vranjankama stigle su i od ostalih učesnika ove muzičke manifestacije. Prema plasmanu glasanja Vranje za sada zauzima visoku poziciju.

Iz tima ,,Vranje u ritmu Evrope“ kažu da naše devojke imaju veliku šansu da pobede ukoliko im građani Vranja glasanjem pruže podršku i u ovim poslednjim satima pred završetak takmičenja. ,, Slanjem SMS poruke ,, pesma ( razmak) 08“  na 1557. podržavate talente i mladost našeg grada“, složno tvrde  Mila Nikolić, Emilija Mišić, Sofija Stanković – volkalni solisti, kao i Teodora Bogdanović, Jovana Jovanović, Aleksandra Đorđević, Marija Sotirović, Jana Stošić i Irina Irić, iz plesne grupe. Nastup naših devojaka  i takmičenje  ,,Srbija u ritmu Evrope“, možete pratiti u direktnom prenosu od 12 sati na TV Prva.

Izvor: Sajt Grada Vranja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *