Terzić najbolji odbojkaški trener za 2021.godinu

Na Gala svečanosti CEV koja je održana u Ljubljani, za najboljeg trenera u Evropi za 2021.godinu izabran je trener naše ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ove godine je učestvovala na dva velika takmičenja, na Olimpijskim igrama u Japanu i Evropskom prvenstvu u Beogradu. Na oba takmičenja osvojila je medalje, i to bronzanu i srebrnu. Tako je ove godine bila jedina evropska reprezentacija koja je to uspela.

Na Gala svečanosti, Paola Egonu iz Italije i Ervin Ngpaet iz Francuske su proglašeni za najbolje igrače Evrope u 2021, Zoran Terzić i Loran Tili su najbolji treneri Evrope u 2021, Joana Hajdrih i Anuk Verž – Depre iz Švajcarske su “kraljice plaže”, a Anders Mol i Kristijan Sorum, “kraljevi plaže 2021.”, Kore Mol je najbolji trener u beach – volley u 2021, Tanasis Belgiratis iz Grčke je dobitnik nagrade CEV za životno delo, a za najbolje takmičenje CEV u 2021. proglašena su oba prvenstva Evrope, odnosno svih 8 organizatora EP 2021: Srbija, Bugarska, Hrvatska, Rumunija, Poljska, Češka, Estonija i Finska, prenosi sajt Odbojkaškog saveza Srbije.

Na ovoj Gala svečanosti u Sloveniji naš Odbojkaški savez predstavljali su predsednik i potpredsednik OSS, Zoran Gajić i Đula Mešter.

Foto: ossrb

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *