Tokom vikenda raznovrstan bioskopski i pozorišni repertoar

Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković“ večeras od 20 sati je gostujuća predstava, monodrama ,,dr Feler“, Dragana Bože Marjanovića.

Već u nedelju, 12. marta, u podne je dečja predstava ,,Tri praseta“, u režiji Bojana Jovanovića i izvođenju glumaca vranjskog teatra.

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. marta, na večernjoj sceni vranjski ansambl izvešće komad ,,4 zida ili tragikomedija o karantinu“, čiju režiju potpisuje beogradski reditelj Stevan Bodroža. Što se tiče bioskopskog repertoara i ove subote, 11. marta, biće prikazana dva filma. Za mališane, u terminu od 12 sati, je animirani film ,,Vatreno srce“. Reč je o animiranom, avanturističkom filmu za celu porodicu u kome glavna junakinja, šesnaestogodišnja DŽordžija Nolan želi da krene stopama svog oca i sanja o tome da bude prva žena vatrogasac na svetu. Kad misteriozni piroman započne seriju podmetnutih požara po Brodveju, njujorški vatrogasci počinju misteriozno da nestaju. Gradonačelnik NJujorka poziva DŽordžijinog oca iz penzije da vodi istragu o nestancima. Očajnički želeći da pomogne ocu i spasi svoj grad, DŽordžija se prerušava u mladića zvanog „DŽoi“ i pridružuje se maloj grupi hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju da zaustave piromana, stoji u najavi filma. Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, na repertoaru je drama Krid III, treći deo popularnog bokserskog serijala, koji je premijerno prikazan 1. marta u prestoničkim bioskopima. Nakon što je dominirao bokserskim svetom, Adonis Krid je napredovao u karijeri i porodičnom životu. Kada je prijatelj iz detinjstva i bivše boksersko čudo, Damian, ponovo u javnosti nakon što je odslužio dugu kaznu u zatvoru, on je nestrpljiv da dokaže da zaslužuje svoj udarac u ringu. Sukob bivših prijatelja je više od tuče. Da poravna račun, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv Damijana – borca koji nema šta da izgubi…

Karte za pozorišne predstave i bioskopske projekcije mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *