Tri filma i jedna premijera predstave u Pozorištu „Bora Stanković“


Predstojećeg vikenda, u subotu, 18. maja, publika u Vranju moći će da pogleda tri filmska ostvarenja.

U standardnom terminu za najmlađe, od 12.00 časova biće prikazan dečji animirani film „Nojeva barka – Mjuzikl avantura“.

„Zabavan i originalan pristup jednoj od najpozatijih epskih priča svih vremena, sa ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova“, navedeno je u opisu filma.

Naredni termin od 18.00 časova rezervisan je za film „Kaskader“.

„On je kaskader i njega raznose, pucaju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, da otkrije zaveru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao“ suština je filma.

U večernjem terminu, od 21.00 čas biće prikazan film „Nova Planeta Majmuna: Kraljevstvo“.

„Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun polazi na putovanje tokom kog će početi da preispituje sve čemu je naučen o prošlosti i doneti odluke koje će definisati budućnost kako za majmune, tako i za ljude“ radnja je ovog filmskog ostvarenja.

U utorak, 21. maja, od 20 časova u vranjskom Pozorištu je premijera predstave „Autoput Sagbama“ u režiji Bogdana Jankovića.

„Šta se to događa na autoputu u bratskoj vam Nigeriji? Otkrijte zajedno sa nama. Za avanturu otkrivanja naoružajte se smehom. Na nama je da vam ga izmamimo“, stoji u opisu predstave. Prva repriza biće prikazana u petak, 24. maja, od 20 časova.

Kao i do sada, karte za sve bioskopske i pozorišne programe se mogu kupiti na biletarnici ili onlajn na sajtu Pozorišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *