Predstavnici grada priredili prijem pripadnicima 4. brigade Kopnene vojske

Predsednik Skupštine grada, dr Dejan Tričković i zamenica gradonačelnika Zorica Jović priredili su prijem za pripadnike 4. brigade Kopnene vojske povodom obeležavanja 31. januara Dana grada.

Tričkovuć je uz dobrodošlicu i podsećanje da je saradnja Kopnene vojske i lokalne samouprave na zavidnom nivou i da je iz dana u dan sve bolja, uputio čestitke Dana grada kao i Dan oslobođenja od Turaka.

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović čestitala je gostima Dan brigade i slavu, Svetog Atanasija Velikog.

Živimo u teškim vremenima, sa brojnim izazovima za državu. Dok mi mirno spavamo, vi ste na terenu i ja vam se zahvaljujem na požrtvovanju. U svoje lično i u ime gradonačelnika, čestitam vam na svemu što radite za lokalnu zajednicu“, istakla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

Domaćinima se na toploj dobrodošlici zahvalio pukovnik Siniša Nikolić, napominjući da 4. brigada ima brojne zadatke.

Građani ovog dela Srbije mogu da budu sigurni, jer su pripadnici Vojske 24 sata na terenu. Značajna je i naša uloga u mirovnim operacijama, imajući u vidu da je jedna pešadijska četa na zadatku u Libanu. Ali, naši pripadnici su najviše angažovani u lokalnoj zajednici, gde pomažemo građanima na više načina. Posebno su aktivne naše inženjerske jedinice i to na održavanju puteva“, rekao je Nikolić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *