Tupperware ikotim stigao u Srbiju

Tupperware je najpoznatija svetska firma za proizvodnju posuđa koja služe za pripremu i čuvanje hrane. U ponudi ima preko 200 različitih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe svih segmenata u domaćinstvu.

Već više od 75 godina izrađuje veoma praktične i trajne proizvode za višekratnu upotrebu, koji značajno doprinose manjoj upotrebi plastike za jednokratnu upotrebu. Na taj način smanjuju se količine otpada od plastike kojim je planeta već prenatrpana, a i hrane koja ostaje sveža u dužem vremenskom periodu, pa umesto da je bačena ona bude pojedena.

Kupovinom Tupperware proizvoda štedi se novac a ujedno i zdravije hrani. O kvalitetu proizvoda govore razna priznanja.

Za promociju ovih proizvoda zadužena je Olivera Teodorović, zastupnik ove firme za Srbiju.

Zajedno sa svojim saradnicama (promoterkama) uspešno su predstavile svoje proizvode u Vranju i Bujanovcu.

Bio je dobar odaziv zainteresovanih potencijalnih kupaca, koji su želeli da se bliže upoznaju sa Tupperware proizvodima.

Na kraju promocije organizovana je i nagradna igra u kojoj su učetsvovali svi prisutni gosti. Oni koji su imali najviše sreće prilikom izvlačenja dobili su vredne nagrade u vidu proizvoda koji su im predstavljeni.

Celu prezentaciju koja je održana u Bujanovačkoj banji možete pogledati ovde, a za više detalja o proizvodima i njihovim cenama možete se obratiti promoterkama, Mileni Skladany – 0652961970, Biljani Stajić – 0637718038 i Mirjani Nikolić – 0601944778.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *