U četvrtak, 21.marta biće održana Sednica Skupštine grada


Treću sednicu Skupštine grada sazvala je za četvrtak, 21. mart, predsednica Skupštine Zorica Jović. Na njoj će biti razmatran Predlog odluke o osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću ,,Regionalni inovacioni startap centar” Vranje, kao i Predlog Odluke o izmeni i dopuni odluke o određivanju autobuskih stajališta za korišćenje linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Vranja.

Takođe, na dnevnom redu su i Predlog izmena i dopuna Plana detaljne regulacije privredno-radne zone ,,Bunuševac 4“ i Posebni programi namirenja poverilaca u likvidicionim postupcima javnih preduzeća ,,Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ i ,,Skijalište Besna Kobila“.

Odbornici će razmatrati i Strategiju razvoja poljoprivrede i ruralnog razvoja grada Vranja za period od 2023. do 2030. godine i Programe rada sa finansijskim planovima za 2024. godinu javnih ustanova: Centar za socijalni rad, Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, Pozorište ,,Bora Stanković“, Javna biblioteka ,,Bora Stanković“, Narodni muzej Vranje, Narodni univerzitet, Istorijski arhiv ,,31. januar“, Škola animiranog filma, Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima u svojini grada Vranja-Sportski objekti, Turistička rganizacija i Kulturno-obrazovni centar.

Sednica će početi u 9.00 sati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *