U Gradskoj kući održan prijem i dodela sertifikata učesnicima projekta ,,Smart učionica-Mladi su budućnost”


Učesnci projekta ,,Smart učionica-Mladi su budućnost” posetili su Gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenkovića, zamenicu gradonačelnika Zoricu Jović i gradske većnike Bojana Kostića i Nenada Đorđevića, stoji u saopštenju gradskog sajta.

Tom prilikom gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković čestitao je prisutnima na uspešno završenoj edukaciji.

Vas dvadesetoro, od stotinak prijavljenih, izdvojili ste se svojim angažovanjem i pre svega željom da stičete i usvajate nova znanja iz informacionih tehnologija. Uspešno ste završili obuku, a stečeno znanje je samo nadogradnja, koja će vam biti od velike koristi za dalje napredovanje. Grad Vranje je podržao ovaj projekat, a sa takvom praksom nastavićemo i u narednom periodu. Cilj nam je da se mladi ljudi u našem gradu edukuju i stiču nova znanja  u svim oblastima. Zbog toga će gradsko rukovodstvo uvek dati podršku i prioritet svim projektima koji su usmereni na nadogradnju znanja i veština u svim oblastima”, rekao je gradonačelnik.

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović istakla je da je veoma važno što je jedan takav projekat realizovan i da će puno značiti Vranju.

Oblast programiranja u današnjem društvu veoma je važan i nezaobilazan segment. Zbog toga mi je izuzetno drago što je ovaj projekat uspešno realizovan i što ste usvojili nova znanja koja će vam biti od  koristi. Vi ste budućnost ovog grada i nadam se da ćete stečena znanja usmeriti  u razvoj Vranja. Lokalna samouprava uvek će dati podršku ovakvim i sličnim projektima”, istakla je zamenica gradonačelnika.

Milan Todorović edukator na projektu zahvalio se gradskom rukovodstvu na velikoj podršci i istakao zadovoljstvo zbog realizovanih aktivnosti.

Zahvaljujem se svima vama koji ste uložili svoje vreme, znanje i mladačaku energiju tokom proteklog perioda i nadam se da ćete u budućnosti nastaviti da napredujete. Nastavljamo sa saradnjom u pravcu dalje nadogradnje i sticanja novih znanja”, dodao je Todorović.

Luka Trajković koordinator Kancelarije za mlade Vranje zahvalio se gradu na podršci.

U prethodnim mesecima mnogo je rada i truda uloženo u sprovođenju aktivnosti na realizaciji projekta. Polaznici su bili u prilici da steknu nova znanja iz oblasti programiranja, pre svega programskih jezika Swift i Java Script”, naglasio je Trajković.

Na prijemu, učesnicima projekta, gradonačelnik Vranja dr Slobodan  Milenković podelio je sertifikate i prigodne poklone.

Projekat ,,Smart učionica – Mladi su budućnost“ je realizovan u prethodnih šest meseci za 21 polaznika, posredstvom Kancelarije za mlade Vranje, koja će i ove godine nastaviti sa realizacijom pomenutog projekta.

Foto: Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *