Sutra u vranjskoj Biblioteci predavanje ,,Književnost kao lek“

Dr Vanja Bokun Popović i Sanja Telebak održaće predavanje pod nazivom ,,Književnost kao lek“, u ponedeljak, 10. jula, sa početkom u 19 časova.

One će interakcijom objasniti publici kako književnost utiče na naše mentalno zdravlje, smanjenje stresa i zašto književnost ima jednu od najznačajnijih uloga kroz vekove i civilizacije. Takođe, ovim predavanjem one će ukazati na to zašto svi nemaju osetljivost ni afinitet za darove koje nosi književnost i šta raditi ako smo jedini u okruženju koji volimo lepe stvari.

Dr Vanja Bokun Popović doktor je psihologije i master pedagogije. Autor je nekoliko knjiga, preko 100 programa ličnog razvoja i redovni je dopisnik za medije u regionu.

U svom stručnom radu kombinuje dokazane naučne modele, neurobiološke zakonitosti psihoterapeutske principe sa književnošću, umetnošću i muzikom, sa ciljem ostvarivanja dublje integrisanosti uma i tela.

Sanja Telebak je izdavač i vlasnik autorskih prava za knjigu Umetnost kontemplacije (Nežni put do celovitosti i blagostanja) autora Ričarda Rada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *