U Vranju počela nova bioskopska sezona

Nakon letnje pauze, premijerom fima ,,Nečista krv – greh predaka”, počela je nova bioskopska sezona u Vranju. Ovo filmsko ostvarenje Milutina Petrovića, urađeno po motivima iz dela Borisava Stankovića, koje je već osvojilo brojne nagrade na festivalima u zemlji i okruženju. Nastavlja se prikazivanje u sali vranjskog pozorišta danas i sutra. Projekcije su od 19 i 21 čas, a karte se mogu kupiti na biletarnici pozorišta.

Već u subotu, 4. septembra, u terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je potpuno nova filmska priča o kucama herojima ,,Patrolne šape”, sinhronizovana na srpski jezik, stoji na sajtu grada Vranja.

U večernjem terminu, od 20 sati, na repertoaru je film ,,Glavni heroj” u 3D formatu. U središtu radnje je bankar Gaj, koji vodi naizgled dosadan život. Dok se pored njega dešavaju nestvarne i nerealne stvari on otkriva da je sporedni lik u brutalnoj video igrici. Kada njegova banka bude opljačkana sedamnaesti put u danu, on počinje da shvata da stvari ne idu kako treba. Ostale detalje iz filma pogledajte.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *