Vranje: Udarili su me metalnom šipkom, napali su i moju šesnaestogodišnju ćerku

Kada sam se sa porodicom vraćao iz grada, oko 21 sat u četvrtak uveče dva čoveka maskirana sa kapuljačama i metalnim šipkama, napali su mene i moju porodicu, tik ispred ulaza porodične kuće, nakon što smo izašli iz automobila, rekao je na konferenciji za medije sekretar GrO SNS u Vranju i direktor Vodovoda Goran Đorđević, opisujući detalje nemilog događaja koji su proživeli on i njegova porodica.

”Napali su i moju devojčicu koja ima 16 godina i desetogodišnjeg sina. Zahvaljujući, pre svega, sabranosti i snalalžljivosti moje žene i ćerke, izbegnut je, na svu sreću, teži incident sa ozbiljnijim posledicama”, kaže Đorđević.

Ovom prilikom, ističe, zahvaljuje se policiji koja je odmah reagovala i osoblju hitne pomoći jer im je ukazana sva potrebna medicinska pomoć.

”Verujem u policiju, sudstvo i pravosuđe i verujem da će pronaći počinioce ovog nemilog događaja koje će procesuirati u skladu sa zakonom”, napominje Đorđević.

Dva puta je, objašnjava, udaren metalnom šipkom u glavu, i od siline udarca je pao i na sekunde bio dezorjentisan.

”Ljudima koji su me udarili, suprotstavili su se moja žena i ćerka, i ja sam se u tom trenutku podigao sa zemlje, i moja žena je uspela da im otme metalnu šipku. Oni su počeli da beže, moja ćerka se pribrala i uspela je da napravi snimak automobila u bekstvu koji smo prosledili policiji”, kaže on.

Njegova supruga je, kako kaže, u modricama, sa većim povredama od njega.

”Drznuli su se čak da napadnu i moju šesnaestogodišnju devojčicu, čupali su je za kosu, udarili pesnicom u zube i bacili na zemlju. Žena se oseća dobro, dok je devojčica fizički dobro, ali se psihički loše oseća”, priča Đorđević i dodaje da neprijatelja nema u gradu u kome živi 50 godina zbog čega mu nije jasan motiv ovog napada.

Predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik Slaviša Bulatović, kaže da napad na sekretara Gradskog odbora SNS, za njih znači napad na odbor u Vranju i politiku koju sprovode na lokalu.

”Napadnut je najbolji i najsposobniji član Srpske napredne stranke. Uporno nam se od strane pojedinih medija crta meta na čelu za sve ove godine koliko smo na vlasti, i to svim funkcionerima u Gradskom odboru, ne samo gospodinu Đorđeviću. Zamolio bih vas da makar sada, svojim objektivnim izveštavanjem i korektnim pisanjem doprinesete rasvetljavanju ovog nemilog događaja”, ističe Bulatović koji se takođe zahvalio nadležnim organima i načelniku Policijske uprave koji je po pozivu odmah reagovao.

Vest preuzeta sa sajta: JugMedia.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *