Uručena donacija samohranoj majci iz ZlatokopaPredsednik Saveta za socijalna pitanja GrO SNS u Vranju i član Glavnog odbora SNS Nenad Milojević uručio je donaciju u vidu nameštaja i bele tehnike Suzani Stojiljković samohranoj majci iz Zlatokopa čije je domaćinstvo stradalo u nedavnim poplavama, koje su zadesile grad Vranje.

Ovo je jedan od primera humanosti organizovan od strane Saveta za socijalna pitanja GrO SNS u Vranju u saradnji sa direktorima javnih preduzeća i privatnim preduzetnicima iz Vranja.

U Suzaninom domaćinstvu voda je uništila sav nameštaj i ona se tom prilikom obratila za pomoć Narodnom poslaniku Slaviši Bulatoviću.

-Ova donacija mi puno znači. Zahvaljujem se pre svega Narodnom poslaniku Slaviši Bulatoviću i Nenadu Milojeviću na ukazanoj pomoći – istakla je Suzana Stojiljković.

Član Glavnog odbora SNS Nenad Milojević se zahvalio svima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji.

-Pokrenuli smo akciju i tom prilikom obezbedili svu potrebnu donaciju od nameštaja do bele tehnike, da pomognemo našoj sugrađanki i da joj olakšamo dalji život – izjavio je član Glavnog odbora SNS Nenad Milojević.

Uručenju donacije prisustvovao je i Marjan Stanković, direktor „Parking servisa“ u Vranju koji je ovom prilikom izjavio da ovo preduzeće učestvuje u ovakvim humanitarnim akcijama godinama i da će se to nastaviti i u daljem periodu.

Izvor: Vranjska plus

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *