“Uzmi račun i pobedi”- dobitnik iz Vranja


U jučerašnjem izvlačenju prolećnog kruga, nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2021.”, na RTS-u1 u 18h, dobitnik trosobnog stana u naselju Zemunske kapije je Slobodan Ćerimović iz Vranja.

Sreću našem sugrađaninu je donela glumica Jelena Gavrilović.

Izvučena su još 5. dobitnika automobila “FIJAT 500L”

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” se organizuje sa ciljem suzbijanja sive ekonomije, a podržana je od strane Vlade Republike Srbije i NALED-a. Ima dva kruga: prolećni i jesenji. Prolećni krug je u toku i trajaće do 25. juna, sa nagradnim fondom od 16 stanova (dvosobnih i trosobnih) i 60 automobila marke “FIJAT 500L”.

U igri mogu učestvovati svi punoletni građani Srbije. Koverta treba da sadrži najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, a minimalna vrednost na svakom računu treba da bude 100 dinara, ne starijih od 01.aprila. 2021.godine

Na poleđini koverte, u delu gde se otvara, važno je čitko napisati Ime i prezime, adresu stanovanja iz ličnih dokumenata i obavezno kontakt telefon. Dok je na drugoj strani dovoljno napisati “Uzmi račun i pobedi”

Jesenje izvlačenje bi trebalo da bude u septembru i oktobru. Sve koverte koje su prispele u ovom krugu, učestvovaće i u jesenjem izvlačenju.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *