Vaš dom, poslovni ambijent i životno okruženje mogu biti prijatniji i lepši uz cveće iz Vrtogoša


Sa toplijim vremenom dolazi i uređenje vrta, bašte, terasa, žardinjera, saksija. Da bi užitak u vašem eksterijeru, ali i interijeru bio maksimalan, rasadnik cveća Miloša Tasića iz Donjeg Vrtogoša vam može pomoći u tome.
Širok asortiman sobnog i baštenskog cveća nudi vam ovaj porodični rasadnik koji skoro 20 godina uzgaja cveće i opslužuje svoje verne kupce u čitavom Pčinjskom okrugu, ali i šire.
U ponudi su: muškatla viseća (dupla, obična), stubasta-slešče, Engleska muškatla; kaliopa; verbena (viseća, staubasta); bidens; minđušara; karanfil,; nova gvineja; san patians; vinka, viseća vinka; lepi jova; alisium; kardifa (tagetes); gazania (gerber); plamenče; bombonica (begonija); big bombonica; ageratum; kalahoja; begonija (stubasta,viseća); gloksinija; petunija, petunija viseća (Surfinija) i jos mnoge vrste.Ovaj srpski domaćin pored toga sto je poštovani uzgajivač cveća, on je i dobrotvor. Sadnice iz ovog rasadnika krase dvorište manastira Prohor Pčinjski.


Rasadnik Tasić možete posetiti lično u selu Donji Vrtogoš i uveriti se u raznolikost boja i mirisa cveća. Potražiti na društvenoj mreži Facebook “Cveće Vrtogoš”; slanjem porudžbine u inboh ili pozvati na br. telefona 060/72-39-241. Prodaja se odvija i na gradskim pijacama na teritoriji Pčinjskog okruga.
Tradicija se nastavlja kao i prethodne godine pa se dostava može vršiti i na kućnoj adresi.Cveće gajimo, ali i poklanjamo, njime izražavamo sentimentalniju stranu našeg bića: naklonost prema nekoj osobi, pružamo pažnju, tražimo oproštaj i izvinjenje.

Cveće je prisutno u svim sferama našeg života. Ono nam simbolizuje sreću i ljubav i zato se kaže da je sadnja i uzgoj cveća najlepša grana poljoprivrede.


https://www.facebook.com/cvece.vrtogos

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *