VELIKI USPESI STONOTENISERASurdulica, 4. februar 2020. (PČINJSKI 017 – PORTAL) –  Početkom ove godine članovi STK “ Belo Polje“ iz istoimenog industrijskog predgrađa Surdulice zabeležili su sjajne rezultate na takmičarskom planu.

Na nedavno održanom “ Izboru za sportistu grada“ ovaj klub, koji postoji tek tri godine, proglašen je za najperspektivniji, a za najperspektivniji sportistkinju imenovana je stonoteniserka Biljana Đorđević.Belopoljci su prvo nastupili na međunarodnom takmičenju koje se održalo 26 i 27. januara u Vranju. Prvog dana ponovo je briljirala Biljana Đorđević osvojivši prvo mesto u kategoriji mlađih kadetkinja i treće mesto u kategoriji kadetkinja. Ostali takmičari iz Belog Polja prošli su grupnu fazu takmičenja. Drugog dana turnira “ TURNIR VRANJE 2020″ još dve medalje za članove STK “ Belo Polje“. Biljana Đorđević osvaja drugo mesto u kategoriji juniorki a Marko Milošević je treći u kategoriji juniora.Nakon Vranja na red je došlo juniorsko prvenstvo koje je održano 01. februara u Boru. Ponovo su osvojene medalje. Drugo mesto u kategoriji juniorke dubl osvojile su Biljana Đorđević i Stefana Cvetković, treće mesto među juniorkama pripalo je Biljani Đorđević, dok su Marko Milošević i Biljana Đorđević uzeli bronzane medalje u mix dublu.

Samo dan kasnije posle Bora održano je ekipno prvenstvo za mlađe kadetkinje u Nišu. Belopoljska ekipa u sastavu Biljana Đorđević, Stefana Cvetković, Teodora Ilić i trener Marko Milošević osvojili su drugo mesto, izgubivši u finalu rezultatom 2:3 od ekipe STK „Stoni“ iz grada domaćina.

U Četiri dana osam medalja.
Čestitke ovoj deci sa predsednikom i trenerom Sašom Miloševićem.

Foto: Dragan Milošević

Piše: Dragan Milošević Buca

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *