VODA… Osvanulo jos jedno jutro sa suvim slavinama

Bujanovac je jos jedno novo jutro docekao bez vode, četvrtak je osvanuo sa suvim slavinama a Bujanovčani se pitaju da li agoniji sa nestajanjem vode ima kraja? “Prosto je postala rutina da jednom ili dva puta mesecno nemamo vodu, to i nije toliko strasno da nema ove proklete epidemije”, kategoricno tvrdi naš sagovornik na licu mesta – pored havarije u Moravskoj ulici u neposrednoj blizini foto “Žana”.

Radnici “Komunalca” od ranih jutarnjih časova rade na sanaciji kvara na mreži. Reporter Pčinjskog portala se na licu mesta uverio u nadljudske napore radnika “Komunalca” koji u blatu do kolena pokušavaju da dodju do kvara a JCB masina im u tome pomaže. Gradska legenda “Djela”, radnik “Komunalca” je kao i po običaju uvek na licu mesta, on rukovodi radovima, pokazuje gde i kako da se kopa a i sam sa krampom u rukama pomaže svojim kolegama.

Današnja havarija je još jedna opomena za opštinsku vlast koja finansira radove (iako ih je malo) bez razmišljanja o budućnosti, trenutno se izvode radovi na pripremi za asfaltiranje 2 ulice kod parka a nema ni govora o zameni vodovodne mreze (iako su u pitanju 2 male ulice) pa će se u nardnim godinama nastaviti sa tradicijom – raskopavanjem tek asfaltiranih ulica kao što se to desilo pre mesec dana u ulici Veljka Vlahovica o cemu smo pisali.

Voda se u slavinama očekuje do 15 časova. Prema svedočenju radnika “Komunalca”, ono što zavisi od njih će po hitnom postupku biti sanirano i sredjeno.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *