Edukacija za razvoj ruralnog turizma 22. oktobra u Vlasotincu

Prvi od četiri seminara, u okviru projekta „Edukacija za poboljšanje turističko-ugostiteljske ponude, razvoj ruralnog turizma i stvaranje jedinstvenog turističkog proizvoda kroz udruživanje“, počinje u petak 22. oktobra u 11 sati u sali SO Vlasotince. Ovo je jedinstvena prilika za Vlasotinčane da se usavrševe na svim poljima, naročito ruralnog turizma.

Projekat je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije, a sprovodi Turistička organizacija opštine Vlasotince.
U okviru prvog seminara biće reči o značaju seoskog turizma i pokretanju biznisa u njemu sa primerima dobre prakse. Biće objašnjeno i kako se vrši kategorizacija objekata, kao i kako se komunicira putem platforme e-Turista.

„Ovaj seminar namenjen je hotelijerima, vlasnicima hostela, privatnih smeštajnih kapaciteta (stanovi, kuće, sobe, apartmani, vile), restoraterima, turističkim agencijama i ostalim fizičkim licima koja žele da budu deo turističke privrede. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da su ljudima potrebne dodatne informacije u ovoj oblasti, što im ovom prilikom i omogućavamo“, kaže Nataša Živković, direktorka Turističke organizacije opštine Vlasotince.

Naredni seminar biće održan od 5. do 7. novembra, a Turistička organizacija će temu seminara najaviti ranije.

Ovaj sadžaj je deo projekta koji je sufinansirala opština Vlasotince. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *