Vranje će sutra biti bez vode zbog planiranih radova na održavanju i unapređenju kvaliteta vodovodne infrastrukture


Nadležni iz JP “Vodovod” saopštili su da će u subotu, 11. maja 2024. godine, doći do prekida vodosnabdevanja na široj teritoriji grada. Kako je saopšteno, do prekida će doći zbog planiranih radova na održavanju i unapređenju kvaliteta vodovodne infrastrukture. U tom smislu, biće izvršen remont kontrolne opreme u objektu fabrike prerade vode za piće. Konkretno, biće izvršena zamena glavnog ventila na cevovodu prerađene vode ka gradu.

“Prekid vodosnabdevanja će biti neizbežan, ali će biti kontrolisan i organizovan po zonama, kako bismo minimalizovali neprijatnosti za naše sugrađane. Očekuje se da će prekid usled radova trajati par sati, a nakon završetka radova, proces stabilizacije sistema će, takođe, trajati nekoliko sati, tokom istog dana. U cilju obezbeđenja osnovnih potreba za vodom organizovaćemo cisterne sa pijaćom vodom na različitim lokacijama u gradu. Takođe, blagovremeno ćemo vas obaveštavati o svim okolnostima i promenama”, saopštili su iz vranjskog “Vodovoda”.

Prema infomacijama iz ovog preduzeća, prekid u dotoku vode planiran je za subotu u ranim jutarnjim satima. Cisterne sa pijaćom vodom biće postavljene kod zgrade Doma zdravlja, u ul. Bore Stankovića kod restorana A2 i kod kasarne, na početku ul. Proleterskih brigada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *