Vučević u Vranju: Bez jake Srpske napredne stranke nema jake Srbije!

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora Darkom Glišićem, iz Vranja i Leskovca započeo je obilazak okruga u Srbiji kako bi razgovarao sa članovima gradskih i opštinskih odbora Stranke.

Oni su razgovarali sa članovima Gradskog i Pčinjskog okružnog odbora SNS.

Tom prilikom Vučević se zahvalio svim predsednicima mesnih, opštinskih i gradskih odbora na svakom minutu, satu i danu koji su posvetili stranačkom radu.

“Najteže je voditi mesne odbore, oni su srce stranke, oni su snaga naše stranke, a bez jake Srpske napredne stranke nema jake Srbije”, naglasio je Vučević.


Prema njegovoj oceni, „Srpska napredna stranka je motor razvoja, a ono što je krasi jeste činjenica da je državu i interese države uvek stavljala iznad stranačkog ili bilo kog ličnog interesa“.


“Danas, kada je Aleksandar Vučić član Srpske napredne stranke, mi imamo dodatnu obavezu da sve ono što je on radio na čelu stranke prethodnih 11 godina, čuvamo i da pokažemo da smo sposobni da nastavimo tim putem”, izjavio je novi predsednik SNS Miloš Vučević.

Za sam kraj Vučević je naveo da je Srpska napredna stranka raspoložena da uzme učešće u budućem pokretu “Za narod i državu”, koji će voditi predsednik Vučić, i to kao prvi vagon do lokomotive brzog voza Srbije i razvoja naše države.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *