Vučić: Naša zemlja najbolja u privlačenju stranih investicija

Danas je predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio video na svom Instagram nalogu u kojem je preneo važne vesti o vrednosti stranih direktnih investicija, javlja Tanjug.

“Građani Srbije, izvanredne vesti koje sam upravo dobio. Zaključno sa oktobrom mesecom ove godine primili smo i dobili i privukli više od tri milijarde 140 miliona evra stranih direktnih investicija, ubedljivo najviše u regionu verujem da će to biti više od 60 procenata ukupnih stranih direktnih investicija za Zapadni Balkan”, istakao je predsednik Vučić.

“Želim da čestitam ljudima, želim da im kažem veliko hvala, naravno najviše investicija iz zemalja Evropske unije, SAD, ali ono što je veoma važno, po prvi put imamo ogromni nivo investicija iz azijskih zemalja, dakle Narodne Republike, Japana, Južne Koreje i, razume se, Ruske Federacije”, naglasio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Veliko hvala svima, ovo znači bolju ekonomiju, ovo znači siguran napredak, ali ovo znači i veće plate i penzije na koje možemo uvek u budućnosti da računamo, hvala i čestitam”, naveo je Vučić.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *