Vučić prisustvovao ceremoniji otvaranja Sajma automobila u Beogradu


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji otvaranja Sajma automobila DDOR ECO BG CAR SHOW 07 na Beogradskom sajmu.

Tom prilikom je poručio da će se srpska auto-industrija razvijati u narednom periodu.

Sajmovi automobila su idealna prilika da posetioci vide to novo i najbolje. Ponosan sam na Srbiju, na Beograd! Svako značajno ime auto-industrije danas je u našem Beogradu. Uveren sam da je budućnost naše auto-industrije, koja je nosilac napretka svake zemlje, svetla i tvrdim da će svaki sledeći sajam biti bogatiji za modele proizvedene u Srbiji, naglasio je Vučić na Instagram profilu “Budućnost Srbije”.

Predsednik je poručio i da će raditi na otvaranju novih radnih mesta, kao i rast BDP-a zemlje, uprkos svim nepovoljnim spoljnim okolnostima.

Verujem da ćemo uspeti da ubedimo još neke od globalnih igrača da prihvate naše gostoprimstvo i otvore svoje fabrike baš u našoj zemlji”, istakao je predsednik Vučić.

On je izrazio radost što je na ovogodišnjem sajmu prikazan veliki broj električnih i hibridnih vozila, jer to odražava visoku ekološku svest proizvođača automobila.

Foto: predsednik.rs

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *