Vučić: Rekordan priliv stranih direktnih investicija

„Kako se bližimo kraju godine, neizbežno počinjemo da sumiramo rezultate i pravimo planove za 2023. Ponosan sam zbog toga što Srbija već ima rekordan priliv stranih direktnih investicija, iako se 2022. još nije završila, ali sam još ponosniji na to što i pored svih teških izazova – naša zemlja grabi napred, ne gubeći ambiciju da postigne još više i još bolje“, izjavio je Aleksandar Vučić.

„Sa kineskim prijateljima iz kompanije CRIC razgovarao sam o kapitalnim projektima koji će pozicionirati Srbiju na sam vrh po pitanju najviših standarda u oblasti putne infrastrukture, dok sam sa ogromnim zadovoljstvom prisustvovao otvaranju fabrike Toyo Tire, najsavremenijeg objekta ove vrste i jedine koju je ovaj globalni industrijski gigant otvorio na starom kontinentu“, naglasio je predsednik Vučić.

„Susret sa Srđanom Petrovićem iz Velike Hoče bio je posebno emotivan. Njegova porodica predstavlja oličenje i našeg stradanja, ali i prkosa i ponosa sa kojim srpski narod ostaje na našem Kosovu i Metohiji. Zato nastavljamo da se borimo za Srbiju na najbolji mogući način, uz neumorno čuvanje mira i razgovore sa svim partnerima, kako bismo obezbedili što bolje uslove za rast naše Srbije i spokoj svih naših građana. Živela Srbija!“, naveo je Vučić na svom Instagram profilu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *