Za mesec dana fabrika za proizvodnju vakcina u SrbijiVraćamo se sa nečim što je od izuzetnog značaja, to je izgradnja nove fabrike vakcina. Tu ćemo moći da pravimo vakcinu ne samo protiv korone, nego i drugih virusa. U Torlaku ćemo ići sa Sputnjikom, a u toj fabrici sa ruskom vakcinom. To će stvoritiveliku šansu da živimo normalno. Vučić je rekao da će fabrika vakcina koštati koliko jedna bolnica, možda i manje.

– Zdravstvo, vojska, ekonomija i broj ljudi u jednoj zemlji su najvažniji elementi kojima zemlje u budućnosti dočekuju svoje vrednovanje – istakao je Vučić.

On je dodao da je Srbija mala zemlja, ali da u zdravstvu u možemo da prestignemo mnoge, da vojska može da bude jača, ekonomija razvijenija.

– U Bahreinu smo izvanredno primljeni. Radili smo na mnogo polja, velike stvari smo započeli, ali u narednim mesecima ćemo ih finalizovati – rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, prvi radni sastanak posvećen gradnji fabrike vakcina biće u ponedeljak i pronađeno je već pet placeva. On je najavio da će izgradnja početi za mesec dana.

– To će za godinu dana biti srpske vakcine – rekao je Vučić.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *