Završeno asfaltiranje puta u selu Rataje


Dr Slobodan Milenković gradonačelnik Vranja sa saradnicima obišao je selo Rataje, gde se izvode radovi na asfaltiranju puta.

,,Ovde se vrši rekonstrukcija i proširenje kolovoza u dužini od 970 metara i širini četiri metra. Vrednost investicije je preko 7 miliona dinara sa PDV-om. Na ovaj način značajno je povećana bezbednost odvijanja saobraćaja  na ovoj deonici”, rekao je gradonačelnik.

Milenković je podsetio da je prošle nedelje asfaltiran put u selu Ćukovac, vrednosti oko 6 miliona dinara i dodao da se deo Komunalnog programa za ovu godinu, koji se odnosi na seoske mesne zajednice,  na ovaj način  privodi kraju.

Gradonačelnik je nagovestio da će se sledeće nedelje završiti radovi u selima Vlase, Golemo selo i Ranutovac. što će zbirno u ovoj godini biti asfaltirano 9,2 km puta u seoskim mesnim zajednicama. Naznačeno je na gradskom sajtu.

Uz podatak da su ove godine radovima obuhvaćena 14 sela i rekonstruisane sve deonice koje su bile u veoma lošem stanju, gradonačelnik je naveo da će se i sledeće godine nastaviti sa radovima u seoskim sredinama, koje ove godine nisu bile predviđene Komunalnim programom.

Foto: Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *