Bioskopski repertoar za predstojeći vikend


Na bioskopskom repertoaru u subotu od 12 časova je film „Kung Fu Panda 4“. „Ovog proleća, posle skoro decenije, ikona komedije Džek Blek vraća se svojoj ulozi Poa, najneverovatnijeg majstora kung fua na svetu, u urnebesnom novom poglavlju akcione komedije. Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobeđujući zlikovce svetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, zmajev ratnik, pozvan je da se već jednom odmori. Tačnije, izabran je da postane duhovni vođa Doline mira“, navedeno je u opisu filma.

U večernjem terminu, istog dana u 21 sat biće projekcija filma „Poslednji strelac“. „Nenad Kuruzović je bivši pripadnik tajnih službi. Vodi miran, penzionerski život, živi u stanu sa psom. Jedino društvo koje ima je komšinica Olivera, profesorka francuskog. Deset godina ranije, Nenadova supruga ubijena je u zasedi namenjenoj njemu. Naime, Nenad je bio na tragu velikog narko dilera, međutim, nakon smrti nevine žene, zločinac beži preko granice. Razočaran u službu, Nenad odlazi u prevremenu penziju. Zaplet počinje kada se narko-diler vraća u Beograd, a služba kontaktira Nenada“, stoji u narativu ovog akcionog filma.

Zbog velike potražnje i rasprodatih karata za filmsko ostvarenje „Jorgovani“, vranjska publika će biti u prilici da u nedelju, 17. marta, i u ponedeljak, 18. marta, od 20 časova u dodatnim terminima pogleda ovaj film. „Katarina i Igor su glumci koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine, gde će se cela ekipa okupiti. Tu se jasno vidi i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas i postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali“, stoji u scenariju filma.

Karte za sve programe, pozorišne i bioskopske, osim na biletarnici mogu se kupiti i onlajn, na sajtu Pozorišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *