„Brankovci“ u poseti „Sezai Suroi“

Zbog dugo očekivanog renoviranja OŠ „Branko Radičević“ u Bujanovcu koje je intenzivno počelo ovih dana, učenici od petog do osmog razreda će nastavu u drugom polugodištu tekuće školske godine pohađati u bujanovačkoj srednjoj školi „Sezai Suroi“.
Tim povodom danas je direktor Nenad Tasić sa svojim saradnicima, pomoćnicom direktora Majom Antić Jovanov i predsednikom Saveta roditelja Dejanom Ljubisavljevićem, posetio ovu školu koju pohađaju albanski srednjoškolci.

„Zahvaljujem se direktoru škole „Sezai Suroi“ Zejniju Fejzulahiju na jednom zaista toplom prijemu i srdačnoj dobrodošlici. Dogovoren je način izvođenja nastave u drugom polugodištu, ono što mogu da kažem kao direktor jeste da su se domaćini zaista potrudili da nam boravak u njihovoj školi bude veoma prijatan“, istakao je direktor Nenad Tasić za Pčinjski 017 Portal.

Dejan Ljubisavljević koji je prisustvovao ispred Saveta roditelja naglasio je:

„Zaista se vidi jedna iskrena i dobronamerna inicijativa od strane rukovodstva škole „Sezai Suroi“ da se naša deca osećaju pre svega bezbedno i sigurno tokom izvođenja nastave. Nosimo pozitivne utiske ljubaznošću i srdačnim prijemom direktora i rukovodstva škole, sada smo još više uvereniji da će sve to proći u najboljem mogućem redu, da će naši đaci i roditelji biti zadovoljni načinom i uslovima nastave“.

Nastava bi trebalo da počne od 24. januara 2022. godine. Zakazan je i roditeljski sastanak koji će se održati u četvrtak 20. januara u prostorijama škole „Sezai Suroi“. Biće to odlična prilika da se svi roditelji uvere u uslove i mogućnosti koje pruža ova škola, da će se nastava odvijati u odličnim uslovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *