Dobitnicama dva stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi” dodeljeni ključevi

.

Juče je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar finansija Siniša Mali potpisao ugovore sa dobitnicama stanova izvučenim u četvrtom kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi”, iskazavši im zahvalnost na tome što su slanjem računa podržale napore Vlade u suzbijanju sive ekonomije.

Mali je, uz napomenu da je nagradna igra uspešno organizovana uz dobre mehanizme zaštite, ugovore potpisao sa Brankom Avramović iz Inđije, koja je osvojila dvosoban stan u naselju „Zemunske kapije”, i Biljanom Jovanović iz Leskovca, dobitnicom trosobnog stana u Bloku 63.

Potpredsednik Vlade je čestitao dobitnicama i njihovim porodicama na osvojenim nagradama, ukazavši na to da su one imale puno sreće jer su njihovi računi izvučeni među više od 280 miliona pristiglih računa.

To je pravi primer kako zajedno možemo da se borimo protiv sive ekonomije. Svaki put kada u prodavnici uzmemo fiskalni račun, pokazujemo da smo uređena zemlja. S druge strane, videli smo i da taj račun može da donese mnogo sreće, izjavio je Mali.

Sutra nas očekuje poslednje kolo nagradne igre, ostala su nam još dva stana za izvlačenje, a nakon toga razmišljamo šta ćemo dalje činiti. Kako sada stvari stoje, nema razloga da i naredne godine ne ponovimo nagradnu igru, naglasio je on.

Mali je ocenio da je svest građana veoma porasla kada je u pitanju uzimanje fiskalnih računa i da sada svi zajedno radimo na suzbijanju sive ekonomije, stoji na sajtu Vlade.

Bez obzira na nagradnu igru, pozivam građane da i dalje uzimaju fiskalne račune i da se time zajedno borimo protiv sive ekonomije jer je to jedini pravi put da punimo naš budžet i na taj način povećavamo plate i penzije i gradimo bolnice, domove zdravlja i škole, poručio je potpredsednik Vlade.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *