GG ,,VRANJE VRANJANCIMA“ – Saopštenje za javnost

Foto: GG ,,Vranje Vranjancima” 

Poštovane Vranjanke i Vranjanci, GRUPA GRAĐANA „VRANJE VRANANCIMA“, poziva Vas da u nedelju 21. juna 2020. godine, izađete na lokalne i republičke izbore, to je dan – praznika, demokratije i izražavanje vaših stavova, mišljenja i dokaz poverenja koje je potrebno više nego ikada i velika podrška, kako bi naš grad krenuo napred, još brže, punim kapacitetetom za privrednim, kulturnim, obrazovnim razvojnim programom, za stvaranje poslovne klime, privlačenje stranih investicija, podrška mladima da ostanu u svom rodnom gradu i svi zajedno gradimo naš lep grad, koji ima svoju dušu i tradiciju, ponosni svojom kulturno – istorijskom nasleđu koje Vranje poseduje.

Zato zajedničkim snagama podržimo listu  „ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“, pod rednim brojem 1., rezultati i dela govore o listi koju predvodi predsednik Vučić, zato je potrebno više nego ikada dragi Vranjanci dati podršku i našoj lokalnoj listi u gradu, na čelu sa narodnim poslanikom Slavišom Bulatovićem i nosiocem izborne liste za grad, kandidatu za gradonačelnika dr Slobodanu Milenkoviću.Svi mi koji podržavamo listu SNS, potrebno je u nedelju izaći i iskreno iz srca i slobodne volje u duhu demokratije zaokružiti broj 1. Ostanak kod kuće je glas za sve ostale političke opcije koje rade protiv jedine prave izborne liste, a to smo mi, SNS i Aleksandar Vučić. Hajde da u nedelju pobedimo sa dvotrećinskom većinom i sklonimo male političke strankice, sa političkim liderčićima, koji nakon izbora, mole svoje lidere iz centrale da ih „uguraju na lokalu“, a pritom za sve ovo vreme svi zajedno rade protiv SNS, KOJI JEDINI KAKO U Republici, tako i u gradu snosi punu odgovornost.

Drage Vranjanke, dragi Vranjanci, nemojte da nasedate na provokacije, ili nezakonite radnje koji će neki pokušati da rade u nedelju, Vaš glas nije na prodaju, Vi glasate za lepši i uređeniji grad, za Vašu decu, za bolje sutra, hajde zajedno da nastavimo da gradimo i radimo za naš grad, punim kapacitetom.

Za budućnost našeg grada, bez dileme broj 1. u nedelju jer je to naš izbor!!! – stoji u saopštenju koje je potpisao predsednik GG ,,Vranje Vranjancima“ dr Miloš Nikolić.

Foto: Lična arhiva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *